Ние искаме оставката на членовете на управителния съвет на БФВ!


Гост

#801

2012-06-15 12:04

Искам промяна в спорта ни.Да се махнат старите номенклатури и да има мандатност и конкурси.

Гост

#802

2012-06-15 14:58

Не може един човек да държи волейбола в ръцете си толкова години без да се говори за негово избиране и мандат не е демократично и е доста остаряло. Това разбира се се отнася за Данчо Лазаров но щом и останалите членове на съвета го позволяват нещо куца. освен това вече беше прецакана предишната олимпиада със скандали и момчетата бяха разбити после скандали при националките точно когато почнаха да се развиват в положителна насока и след намеса на федерацията и смяна на треньора Нешич и при тях нещата тръгнаха на зле. Дано с Абонданца всичко си дойде на мястото но федерацията трябва да помага и контролира нещата, а не да пречи. От това което правят не личи да защитават интересите на волейбола, а свои лични и карат един народ да се срамува. Волейбола е един от последните колективни спортове с които нацията се обединява и можем да постигнем неща с които да се гордеем. Нека олимпийците ни да не са с туристическа виза във всички спортове в които имаме такива, а да са подкрепяни да си вярват, че могат и да се борят до край, а накрая каквото сабя покаже. Пожелавам успех нашите спортисти и разум на нашите управляващи. Спорта в България и се последна надежда да се гордеем и радваме с произхода си. Дано това е така и след края на Олимпиадата.
Фен на националния отбор

#803

2012-06-15 19:24

Господин министър-председател, след вашето изказване днес вече не се учудвам защо младите хора напускат България. Те отиват там където има нетърпимост към данчолазаровците и те не могат да се гаврят с чувствата на младите хора и цял един народ. Реагираме така остро защото искаме още радост от нашите момчета. Не искаме да се опорочи още една олимпиада от некомпетентната намеса на "специалистите" от УС на БФВ. Срам!!!

Фен на националния отбор

#804

2012-06-15 22:06

Данчо Лазаров, Любо Ганев, Борето Кьосев и компания не се интересуват от волейбол, нац. отбор, България и т.н., а само от далавери и облаги! Затова си мисля дали няма вариант да се сформира алтернативна федерация, която да ги замени. Смятам че сега действащата федерация се изложи пред целия волейболен свят, затова новата ще бъде приета. Българите не ви искат! Ако не си отидете ще ви принудят да го направите!

Гост

#805

2012-06-16 09:53

Излишните хора , нека си отидат, моля !

Гост

#806

2012-06-16 10:46

ОСТАВКА, не ви искаме!!!!!Волейбола е един от последните колективни спортове с които да се гордеем,далаверите и облагите си ги правете на друго място!!!!Несе гаврете с труда на играчите Ако не си отидете ще ви принудин да го направите!.

Гост

#807

2012-06-16 15:10

KUR ZA DAN4O LAZAROV VUN BOKLUK MRUSEN SHTE TI VZEMEM DUSHATA KLOSHAR

Гост

#808

2012-06-16 15:52

Нека успелите европейци и хората на света да управляват волейбола! Стига балкански тарикати излезли от миризливите тоалетни с клекала да дерибействат.Този бастун с първо име Инжинер не му ли стига???? Лефскар заблуден!!Спирам, че тука няма червени точки да му ...........та!!!

Гост

#809

2012-06-16 17:09

СПОРТ ЗА ЕДИН МИРЕН СВЯТ
Това е девиза на Олимпиадата, приет е Октомври 1973 година от МОК.
Недоумявам чий интереси защитава лазарOFF, че да иска да съсипе един от най- силните отбори в света- ВОЛЕЙБОЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ, А РАДОСТИН СТОЙЧЕВ Е ЕДИН ОТ БАЙ-ДОБРИТЕ ВОЛЕЙБОЛНИ ОТБОРИ В СВЕТА И МАТЕЙ КАЗИЙСКИ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ В СВЕТА!
И → няма Радо → няма добро класиране → няма Матей
→ няма добро класиране → няма успехи за България → лазарOFF печели!
Никол

#810

2012-06-16 17:09

СПОРТ ЗА ЕДИН МИРЕН СВЯТ
Това е девиза на Олимпиадата, приет е Октомври 1973 година от МОК.
Недоумявам чий интереси защитава лазарOFF, че да иска да съсипе един от най- силните отбори в света- ВОЛЕЙБОЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ, А РАДОСТИН СТОЙЧЕВ Е ЕДИН ОТ БАЙ-ДОБРИТЕ ВОЛЕЙБОЛНИ ОТБОРИ В СВЕТА И МАТЕЙ КАЗИЙСКИ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ В СВЕТА!
И → няма Радо → няма добро класиране → няма Матей
→ няма добро класиране → няма успехи за България → лазарOFF печели!
Gost

#811

2012-06-16 17:15

Tova koeto se sluchva vuv voleibola v momenta pokazva vsichko koeto e sburkano v durjavata kato cialo. Problema otdavna veche e izliazul izvun sferata na volleybola i sporta. Stoichev se opita da opravi volleybola i dori i da ne uspee moje bi vse pak shte razbuni duhovete dostatuchno za da razberat horata che ako neshto e vajno za tiah ne biva da go ostaviat v chujdi ruze. I neka se vurnem kum nachaloto - kak zapochna vsichko? Dancho Lazarov obvini Rado Soichev che e prodal macha s Germania. Toi ili triabva da podplati tova si tvurdenie s dokazatelstva ili da si podade ostavka, sredno polojenie niama.

Гост

#812

2012-06-17 13:24

Петицията е правилна ,но анонимна. Така както ние се подписваме с имената си и авторът й би трябвало да направи същото.Иначе не е МОРАЛНО !

Гост

#813 Re: Re: Re: Нека ръководството на федерацията направят пълен отчет за дейноста си през годините

2012-06-18 18:08


Гост

#814 Re: интервю с "капитана" - срам и позор

2012-06-21 19:51

Владо Николов: Феновете на Радо Стойчев да не идват в залата!

 

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов е роден на 3 октомври 1977 г. Започва кариерата си в "Левски-Сиконко" през 1995 г. Играе в отбори в Турция, Япония, Франция и Италия. През сезон 2007/2008 е част от шампионския тим на "Тренто", ръководен от бившия вече национален селекционер Радостин Стойчев. Николов бе единственият национал, който разкритикува публично методите на работа на Стойчев. В момента поддръжниците на Радо Стойчев обмислят идеята да бойкотират предстоящите мачове и финали от Световната лига, на които България е домакин. Владо Николов коментира възможността отборът да играе пред празни трибуни.
 


Г-н Николов, как ще коментирате намерението на фенове да бойкотират мачовете на националния отбор от Световната лига заради напускането на Радостин Стойчев?

- Нека уточним: идеята за бойкот е на феновете на националния отбор по волейбол или на тези от групата за подкрепа на Радостин Стойчев във Фейсбук?

На хора от групата е, но в нея са се записали 15 хиляди души. Би могло да предположим, че това са голяма част от феновете на националния отбор по волейбол.

- Не бих правил такива предположения. Видяхте ли колко души от тази група се бяха събрали на протеста им в събота пред волейболната централа? Стотина плюс двайсетина платени с по 20 лв. цигани.

Как все пак би се отразило на отбора, ако залата остане празна по време на Световната лига?

- Няма да е празна! Ще стане като на протеста. Толкова ще бъдат и хората, които ще бойкотират мачовете! На тези фенове на Радостин Стойчев, които иска да стоят пред залата, а не вътре, за да подкрепят отбора, ще им кажа следното: Стойте си пред залата! Скандирайте си! Недейте да идвате! Това е молба от мен, от мое име! Лично от мен, не като капитан на националния отбор, а като играча Владимир Николов. В залата нека да дойдат феновете на българския национален отбор по волейбол! Феновете, които искат да гледат как отборът на България играе, бори се за всяка точка и побеждава. Моля, тези фенове да дойдат в залата. А феновете на Радостин Стойчев, стойте си извън залата!

Не допускате ли, че феновете на националния отбор и на Радостин Стойчев са едно и също? Може би среща между техни представители и отбора би намерила някакво решение?

- Ако един човек е фен на българския национален отбор по волейбол и се интересува от съдбата на този отбор, той трябва ли задължително да бъде фен на Радостин Стойчев? Ако искат тези фенове на Радостин Стойчев, нека да си подкрепят отбор, воден от Радостин Стойчев! Но в момента Радостин Стойчев не е треньор на българския национален отбор по волейбол. Не мога да разбера защо един човек, в случая Радостин Стойчев, трябва да разединява феновете!

Нека бъдем коректни - Радо Стойчев досега никога не е призовавал феновете да не подкрепят отбора. Дори напротив
.
- Добре, не се изразих правилно може би. Имах предвид неговата фигура и личност, които се превърнаха в разединител на феновете.

Но това си е мнение на феновете, те сами преценяват ще влязат ли в залата или не, без значение какво мисли Стойчев по въпроса.

- Ами супер! Нека да си го отстояват това тяхно мнение пред залата. Цялата ситуация около отбора е доста неприятна и тежка за всички нас. И това разделение на фенове, тези призиви да се бойкотират мачовете в залата за мен са нещо жалко и обидно.

Гледахте ли мачовете на България от Световната лига през последните дни? Отборът ни замина за Аржентина без основните си състезатели. Как ви се видя?

- Не можах да гледам целите мачове, защото бяха доста късно. Гледах по два гейма. Момчетата играят, борят се. Има над какво да се работи, това ще правим, когато се съберем всички заедно.

Мнозина се надяват, че ще говорите с Матей Казийски, за да се върне той в тима. Чухте ли се с него?

- Чухме се вчера, но аз няма да го убеждавам за нищо! На националния отбор на България са нужни мотивирани играчи, които ще се раздават на максимум на всеки един мач, на всяка тренировка. Ако Матей поради някаква причина не е достатъчно мотивиран, по-добре е да почива и да си събере мислите за предстоящия сезон в Италия.

На вас като на капитан как ви изглежда националният отбор без Матей?

- При всички случай националният отбор без Матей ще бъде по-слаб, отколкото националният отбор с Матей. Това трябва да е ясно на всички. Но национален отбор ще има и без Матей Казийски, и без Владо Николов, и без Андрей Жеков.

Не са малко хората, които се опасяват, че сегашните скандали във волейбола ще превърнат националния ни отбор по подобие на националния по футбол. Така ли е?

- Категорично не! Все пак говорим за различни спортове, различни хора. Убеден съм, че волейбол на високо ниво в България ще има и след 2, и 4-5 години.

Една от основните критики на Радостин Стойчев към Българската волейболна федерации бе свързана с работата в детско-юношеските школи. Мислите ли, че наистина нещо "се задава" отдолу, след поколението, което в момента е в младежкия национален?

- Със сигурност Радо има някакво основание да говори по този въпрос. Сигурно е имал някакви добри идеи. Но той ли е човекът, който трябва да изготвя програмите за развитието на детско-юношеските школи!

Не е ли нормално да е именно националният селекционер - като човека, който ще ползва в следващите години това, което ще бъде създадено в тези школи?

- Без да влизам в задочна дискусия с Радо, само като страничен наблюдател ще го попитам: откъде излязоха Цецо Соколов, Теодор Тодоров, Ники Пенчев? От "Марек", ЦСКА, "Виктория волей". Тези момчета вече са на световно ниво. Цецо е един от най-добрите състезатели на поста си, Теодор беше най-добър блокировач в руската суперлига. Пенчев едва на 19 години отиде да играе в италианската Серия А1. Е, не можа да се пребори с Христо Златанов и Самуеле Папи за титуляр, но все пак отиде в "Пиаченца" на 19 години! И да попитам и нещо друго: Има ли поне един играч от школата на Тренто, който на 19 години играе в Серия А1? И един играч на годините на Цецо Соколов, създаден от Тренто, който играе в Серия А1? Кажете ми и вие?

Филипо Ланза например.

- Него може ли да го определите като един от добрите волейболисти в света? Категорично не!

Но идеята на Радо беше за тези след момчетата, които изредихте. Той искаше да се види какво става в детско-юношеските школи изобщо.

- Говорите за поколения, които не познавам. Но мога да ви кажа какво става в детско-юношеските школи. Въпреки че не са организирани по най-добрия възможен начин, произвеждат състезатели. Това го казвам не защото просто съм оптимист, а защото го виждам!

Днес БФВ ще обяви новия селекционер на България. След като преди години Мартин Стоев ви извади от състава, бихте ли могли да работите с него сега, ако той бъде одобрен?

- Ще ви кажа едно: В спорта е като на война, най-важна е победата. Какво би станало например, ако в Българската армия има някакви войници, които не си харесват генерала и кажат: "Аз с тоя генерал няма да ходя на война." Това е отговорът ми!

След загубата от Германия и моменталното уволнение на Стойчев казахте доста остри неща по отношение на треньора. Как работихте с Радо през следващите седмици, по време на втората олимпийска квалификация?

- Имаше напрежение помежду ни. Имаше не само напрежение, но и негово лично отношение към мен. Но в крайна сметка това е положението.

#2: -  

 


Гост

#816

2012-06-25 11:55

Трябва чистка на членовете на управителния съвет на БФВ!
След като това стане можеби и след малко време нещата ще потръгнат много по-добре!Но историята със сегашната управа е покъртителна!

Гост

#817

2012-07-01 12:03

Да останеш и да се опиташе да живееш в България си е предизвикателство, може би едно от най-големите за младите българи!Да ги накараш да се гордеят с родината си - мисия невъзможна!Момчетата от националния ни волейболен отбор са единствените, които са ни карали да изпитваме това чувство от доста години насам!За себе си лично мога да кажа, че от спортните предавания само мач на националните ни волейболисти ме приковава пред телевизора от години насам.Не отнемайте малкото минутки, в които се гордеем с произхода си!

Гост

#818

2012-07-02 11:37

...

Гост

#819

2012-07-02 14:09

Роден съм и съм закърмен с волейбола в един от най-старите волейболни центрове на страната ни, град Луковит. Градът с единствения в страната ни волейболен стадион "Мони Декало" (сега частна хациенда), с редица излъчени национални състезатели, участник съм в отбора училищен първенец през 1961 г. на финалния турнир в Търново, сега Велико Търново. Участвал съм в много състезания, в т.ч. и в две спартакиади и в отбора на "Етър" Търново 1964-1966 г., но такова чудо, националното волейболно ръководство да прави всичко възможно за да вреди на волейбола не съм си представял. За това да се измитат сами докато не е придошла "голямата вълна"!

Гост

#820

2012-07-02 15:17

Лазаров
Л.Ганев
С.Йовков
Вън!!!

Гост

#821

2012-07-03 13:02

Napulno suglasna sum s gore iznesenoto i podkrepyam fenovete za ostavka na cyaloto rukovodstvo

Гост

#822

2012-07-03 14:02

Продажното копеле Матей Казийски да замълчи, а не да играе срещу България. Всичко това е предварително добре замислено, като целта е Стойчев да е треньор на Италия, а Матей да играе там


Гост

#823

2012-07-03 14:29

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
2012-07-03 14:23

МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ ,,ПРАЗНУВА,, БАТАШКОТО КЛАНЕ
http://www.vbox7.com/play:3af2943f96

Гост

#824 ПИТАНЕ ОТНОСНО ИЗГОТВЯНЕТО НА ПЕТИЦИЯ ??????

2012-07-03 22:55

АКО ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПЕТИЦИЯ ....КАКВО СЛЕДВА ПО ЗАКОНА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ,НЕКА НЯКОЙ КОЙТО Е ИЗГОТВЯЛ СЕ СВЪРЖЕ С МЕН НА tttkkk@abv.bg или във фейсбук: Tanq Kostova спешно е

Гост

#825

2012-07-03 22:56

какво трябва да направя относно Закона за личните данни или не трябва да правя нещо ?