Против опита за държавен преврат
Помощ за съпротивата
Подкрепям безусловно.
Адмирации!
Подкрепям!
Съгласна съм с вас! Лично не мога да дойда , много съм далече от София , но ако бях в България , бих намерила начин да дойда , защото смятам ,че е дошло времето за всеки от нас да даде личен пример! Поздрави и подкрепа от Стокхолм
Подкрепям мероприятието,тази клика трябва да бъде обвинена по всички членове на законодателството и да изтърпи наказанията си.Има надлежен ред за участие във властта.
Re: Категорично съгласна!!
Протестърите минават всякакви граници с изстъпленията си!! Грозота, скудоумие, безсилие, терор, пълно неразбиране за какво ги употребяват, защото не мислят - нито за последствията фашизоид като Радев да ни дойде до главите, нито за самата същност на нещата! Без идеи, без визия, деструктивни и агресивни. Против това безумие е цялото ми семейство! Подкрепям инициативата!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Аз съм за,но съм в Пловдив
Подкрепям мирните и законни протести, без агресия и насилие, за да покажем, че България има и друго лице, че има хора, които искат да се спазват Конституцията и законите и, че никой не е над тях!
От Пловдив съм и не мога физически да участвам, но подкрепям инициативата! Надявам се ,скоро, отново да заживеем спокойно, без омраза един към друг!