УБИЙ ПОМИЯР, СПАСИ ДЕТЕ!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията УБИЙ ПОМИЯР, СПАСИ ДЕТЕ!


Гост

#1

2015-07-17 10:46

Аман от природозащитници има гладни деца какво сте се заели да пазите разни песове.

Гост

#2

2015-07-17 11:09

Поради бездействие на общината, намиращо извинение в неморални защитници на бездомните кучета

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2015-07-17 17:57



Гост

#4

2015-07-21 10:28

Семейство КУРТЕНКОВИ, скапани сектанти престанете да занимавате хората с жалкия си живот лишен от любов !!! Как може да кажеш аз обичам животните и съм против насилието над тях и в същото време да убиваш животни само защото са бездомни, за което вината е на хората, които ги изхвърлят ! Има хуманни начини, оставете нормалните хора да се спрявят с това, всеки ден истински човеци осиновяват, лекувят и спасяват бездомни животни ! Вашият "начин" за справяне с проблема е жалък, жесток и ще Ви се върне стократно в живота ви, никой не е избягал от злото, което е причинил !

# 1 - убедена съм на 100%, че ти всеки ден помагаш на гладни деца, че си седнал/а да раздаваш препоръки от компютъра кой на какво да помагал...

айде изчезнете от лицето на земята, ще зарадвате много хора


Гост

#5 Re:

2015-07-21 10:29

#4: -  

 Айде изтрийте и моя коментар от жалката си петиция и си мислете, че имате последователи хахах

А

#6

2015-07-23 17:35

Убий "човек" спаси КУЧЕ!!! ;) Гнусни, гадни същества.Само злоба във вас, хора жалки! Какво пречат, какво ви правят?? 


Гост

#7

2015-07-23 20:03

ПО-ГОЛЕМИ  "ПОМИЯРИ " ОТ ХОРАТА НЯМАА!!!!!!!!!!!!

 


Гост

#8

2015-07-24 09:53

"Помиярите все още не са прибрани в приюти" - "помиярите" биват прибирани от улицата всеки ден, проблема е, че хората продължават да си взимат домашни любимци и да ги изхвърлят на улицата, така че те не са едни и същи които си обикалят улиците те са все нови и нови животни, които някой си е взел като аксесоар и когато му омръзне ги изхвърлят на улицата ! Именно тук е нужно да се съблюдава и изпълнява закона за защита на животните, защото там ясно е обяснено, че подлежи на наказание човек, който изостави домашния си любимец !!!

Доста смешна петиция и доста смешен увод към нея, а така като гледам няма и кой да я подпише, явно все пак здравомислещите все още надделяват над уродите.


Гост

#9

2015-07-24 13:07

От това което сте написали "господин Куртенков" разбирам колко "МНОГО" обичате животните . Помияри не са бездомните животинки , помяр сте виее , помияри са такива като вас . Кучетата ви били виновни , а политиците който ограбват хората и продават земите на България,  те не са ли помияри "господин Куртенов" ? Защо не направихте петициа "Убий политик , спаси хората на България " , защо ? Може би защото вие си имате пари и се тъпчете на корем а бездомните хора, тях какво да ги правим и тях ли да ги избиием . Да ви светна малко , личи колко образован и възпитан човек сте , испълнен с омраза няма кой да ви обича , за тфа сте толкова арогантен . Начина ви на мислене е толкова жалак но това сте виее безмозачни същества ..... Господ ще се расправя с вас и с такива като вас !!

со2

#10 Re:

2015-07-27 20:00

#4: -   Абсолзтно съгласна съм в вас !

 


Гост

#11

2015-09-14 14:18

Казаха ни осведомени хора, че бездомните кучета не се изчистват с цел - чрез тях се взимат пари по европрограми от някои индивиди... След три месечно посещение в Родината едно от нещата, което ни ужаси бяха бездомните кучета по цяла София. Някои от тях бяха болни с кели по телата, други мръсни и куцащи. Неистовия им лай не преставаше и денем и нощем. През тези месеци рядко успявахме да спим добре нощем. Хоровото лаене и виене на кучетата редовно ни будеше. Лежаха, уринираха, дефекираха където им падне даже по и до детски площадки и хранителни заведения. Разбира се те са животни и не избират мястото за уриниране, но къде са хората, къде е Фандъкова и пр. ???? Такова нещо не съществува дори в Африка. Кой не иска да се погрижи за бездомните животни и най-вече за хората в България??? Не могат да ни убедят, че това е нерешим проблем. Друг проблем е огромният брой на гарги и друг вид пернати преносители на зарази, които се ровеха в боклуците, изпаднали от препълнените кофи за боклук и разнасяха мръсотия и гнили отпадъци по улиците...Жалка трагична картина, която София не познаваше преди 26 години.  


Гост

#12 Re:

2015-10-16 08:44

#11: -  

 Да бяхте си останали в РОДИНАТА да направите нещо по въпроса. Най-обичам хора, които си хващат парцалите и след години се връщат тук да оплюят колко зле сме били и как сме могли да търпим такова нещо !


Гост

#13

2015-10-16 14:32

А ние и от извън Родината правим доста за нея. Много повече от някои хора, които са в нея:))) И изобщо не говорим, че ако не сме ние ''икономиката''щеше съвсем да се икономиса и изчезне, да не споменаваме колко пари, лекарства и други се пращат в България от нас - диаспората. Освен това има все повече предложения за създаване на Българско правителстяо в изгнание. Правителство, което не само икономически да подкрепя Българите, както е сега, но и политически. След като внасяш толкова пари в тази страна ти имаш право и на политически глас, а сега сме много удобни за партийките, които лежат на наш гръб и се опитват да управляват. Парите по европрограмите пак идват от такива като нас - над 2 млн българи, които работят в ес и сев америка плащаме доста високи данъци, от които са и ''помощите''за България. Много има да пишем по въпроса.. Не споменаваме факта, че наши приятели в България, когато искахме да се оплачем в общината, ни разубедиха и казаха, че само ще си губим времето и никой няма да ни обърне внимание:(((


Гост

#14

2016-03-09 06:41

КУРТЕНКОВ, НЕЩАСТНА ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА! Мозъчето ти е колкото грахово зърно, а може и да го няма изобщо.

Zvezdi

#15 Re:

2016-07-15 13:39

#1: -  

 Рак за планетата са хората не животните. Бездомните и гладни деца са плод на човешката глупост. Човекът го е допуснал със своето нехайство и нежелание да поеме отвоговорност за собствените си действия. Затова не са виновни нито държавните управители нито животните.


Гост

#16

2016-10-14 19:25

Да, помияри като този написал тази "петиция" -много! Аз съм за избиването им! С две ръце!

Стоян Митков

#17

2016-10-14 19:49

Убий тъпанар, спаси животно! Аре Всички малумници в тази петиция да си ходите в дупките от които се изпълзели и най-добре ползвайте презервативи да не се размножавате и да създавате още тъпанари!

Изумена от простащината ..

#18 Майко мила колко ПРОСТИ ХОРА има в тази държава !!!

2016-10-14 19:57

Човек ( ако изобщо може да се нарече човек ) който обича животните не ги дели на бездомни и домашни , на болни и здрави , непородисти и породисти !! Истиснкият човек който наистина обича животните ги обича без значение какви са , как излегдат и къде живеят. И каква е тази простотия , че сте против насилието над животните ?! Та именно с тази безумна петиция ще ги нараните . Плюс това '' песовете '' не надат без причина ! Та те се страхуват от всеки които минава покраи тях и нападат ако се чувстват застрашени и им навлезете в линото пространсто . И ми е много интересно как всяко едно бездомно куче което върви срещу мен по улиците , когато му проговоря ми маха с опашка и ми се радва а не ме напада ?! Днес срещнах един бездомен ' пес ' в Стария град в Пловдив , странно как успях да го погаля и съм още жива без драскотина от него .

Колева

#19 Re:

2016-10-14 20:42

#4: -  

 Много добре казано, нямам какво да допълня! Да се прибира в дупката,от която е изпълзял г-н Кур......както там му беше фамилията!!!


Гост

#20 Re:

2016-10-14 20:59

#4: -  

 много добре казано


Гост

#21

2016-10-14 21:08

Безсмислено е да обяснявате на въпросното същество ,за съжаление родено под формата на човек, каквото и да било.Той и поддръжниците му от години правят едно и също, а именно пръскат в интернет пространството злоба,комплексарщина  и подстрекават към насилие.За нас нормалните той е изрод  защото добрите хора не убиват.Видно е ,че не е адекватен психически, а предполагам и физически след като си изкарва злобата върху невинни същества,които са се превърнали в така наречените "помияри" благодарение на интелектуалци като него.Държава нямаме ,то е ясно,за това сме на този хал .Пълно е с малки ,прости ,злобни ,комплексирани "човечета" като него...Емигрирах точно защото не искам детето ми да живее сред такива хора...


Гост

#22 Re: Re:

2016-10-14 21:17

#12: - Re:  

 И като си останем в родината какво ?Да се борим с вятърни мелници ли?Много е лесно пък на такива като вас да плюят по хората на вънка.И ако може по-подробно да ни обясните сега като вземем и  се върнем 2 милиона и половина какво по-точно да направим?След като вие 6 милиона българи в България нищо не можете да промените как по- точно ние връщайки се да променим нещата?


Гост

#23 Re:

2016-10-15 07:42

#4: -  

 В една нормална държава авторът на тази петиция щеше да е въдворен в психиатрична клиника.

Ясен Гечев

#24 Четири зъба

2017-10-25 05:17

Трябва да се промени ЗЗЖ и да можем да добиваме кожи от бездомните кучинки - вярно е, че се проскубани, но самата кожа обикновено след обработка става чудесна.

Конфирмед!

_

#25 Re: ти колко гладни деца нахрани, бе нещастник? Сигурна,щ съм, че нула.

2022-12-22 23:54

#1: -