Да подкрепим Кмета Живко Тодоров за Втори мандат

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Да подкрепим Кмета Живко Тодоров за Втори мандат


Гост

#1

2015-05-22 17:43

Едва ли има хора, които се съмняват, че огромното мнозинство отново ще му гласуваме доверие. Но нека това не ни успокоява, защото всяко отпускане може да бъде пагубно за града ни!
Затова, не само че трябва да подкрепим Кмета Живко Тодоров за нов мандат, а трябва да му осигурим чрез гласа си солидна подкрепа в Общински съвет, като подкрепим и листата на ПП ГЕРБ за общински съветници. Само стабилен и работещ общински съвет ще помогне с подкрепата си на Живко Тодоров да продължи да гради общината ни и тя да разцъфтява.
Живко Тодоров за кмет и колкото е възможно повече общински съветници от ПП ГЕРБ! Само тогава община Стара Загора ще има шанс да продължи напред!

Гост

#2

2015-05-22 17:50

Подкрепям доказващият се всеки ден с делата си управник на Стара Загора, Живко Тодоров! Мислещите и последователни в решенията си хора като него, ще могат да разчитат винаги на моята подкрепа! През мандата на г-н Тодоров града се развива и става все по- достъпен за всички нас. Успех!

Гост

#3

2015-05-22 18:37

не сме имали кмет като него
Даниел

#4

2015-05-22 21:36

Подкрепям Живко Тодоров,  но не и ПП ГЕРБ!!!

Асфалт Паша

#5

2015-05-23 09:04

И какво по-точно видяхме от него? Парадоксални вело алеи, от общината до БКП-то отсечката особено, сега пък продължиха в обратна посока да ги изграждат, от общината в посока към бул. 9-ти септември ... типично за горд член на ПП Герб ... да не говорим каква пародия е паркирането из града, какви са тесни улиците и т.н. Да не забравяме и сечта на дървета и дори асфалтирането им ... също така "провъзгласилата се голяма постъпка на кмета Живко Тодоров със събарянето на няколко си незаконни къщи" :D Абе момче, от 20 години циганетата се въдят и си строят къщите незаконно и цяла гора отсякоха, ти реши да ги събориш и настаниш във уж "временни" апартаменти, дето тия апартаменти цял живот не могат да ги изплатят, защото дори няма да се потрудят, докато има "хелзинкски" комитет, да ги пази, а и не само, но иначе десетки бездомни българи стоят и просят, едвам оцелявайки ... Интересно ми е хората, подкрепящи кмета, да се аргументатират защо го подкрепят? Ще чакам с интерес и ще се надявам всеки, подписал петицията, да напише своят аргумент

Аз

#6 Re:

2015-05-24 08:25

#5: Асфалт Паша -  

 Напълно Ви подкрепям за думите Ви ! Даже мога да изброя още много неща против "управлението" на кметЯ,но ме мързи да пиша толкова :)


Гост

#7 Re:

2015-10-20 06:44

#5: Асфалт Паша -  

 Човек не може да паркира в центъра без да плаща дан на община Стара Загора, как видяхме тази простотия от Софето и веднага я приложихме тук. Нали имало европейски и много други пари, защо г - н Тодоров играе на дребно? Оставете ни спокойно да пазаруваме и спираме на центъра, примерно 30 - 40 минути гратис, а не обратното, още не сме спряли и дошли кметските хайвани и ни закопчали. Жив башибозук. И тоя, дето кара репатратора, дано един ден да висне на въжето, да го пораздуха вятъра.

Какво прави Иванка Сотирова - от стар комунистически род, директор на френската гимназия от Тодор Живково време в партия "Герб" и защо е зам. кмет? Добре, че не е по политическата част, че жална ни майка ще стане!

Не можем да се хвалим в близките 20 години напред, че сме построили "новия парк" и сме изгонили ромите от "лозенец", тъй като домовете им били незаконни.

Г- Н Тодоров едва ли познава предлаганите от партията му общински съветници, например адвокат Стефан Анков (Георгиев - лицето не използва фамилията си), от АК - Стара Загора. Този човек е със страхотни психически пробелми, не може да преживее, че съпругата му иска да се разведе с него, защото е "ку- ку", заля полицията и прокуратурата с безумни жалби, че неговата съпруга, (ЧСИ Ивелина Биволова) страдала от шизофрения и трябвало да се настани в ДПБ Раднево. Това е един изключително недостоен българин и юрист, камо ли общински съветник, какъвто даже беше предходния мандат.

Не искам да омаскарявам докрай Тодоров, но това са особено важни неща.