Да подкрепим Кмета Живко Тодоров за Втори мандат


Гост

/ #7 Re:

2015-10-20 06:44

#5: Асфалт Паша -  

 Човек не може да паркира в центъра без да плаща дан на община Стара Загора, как видяхме тази простотия от Софето и веднага я приложихме тук. Нали имало европейски и много други пари, защо г - н Тодоров играе на дребно? Оставете ни спокойно да пазаруваме и спираме на центъра, примерно 30 - 40 минути гратис, а не обратното, още не сме спряли и дошли кметските хайвани и ни закопчали. Жив башибозук. И тоя, дето кара репатратора, дано един ден да висне на въжето, да го пораздуха вятъра.

Какво прави Иванка Сотирова - от стар комунистически род, директор на френската гимназия от Тодор Живково време в партия "Герб" и защо е зам. кмет? Добре, че не е по политическата част, че жална ни майка ще стане!

Не можем да се хвалим в близките 20 години напред, че сме построили "новия парк" и сме изгонили ромите от "лозенец", тъй като домовете им били незаконни.

Г- Н Тодоров едва ли познава предлаганите от партията му общински съветници, например адвокат Стефан Анков (Георгиев - лицето не използва фамилията си), от АК - Стара Загора. Този човек е със страхотни психически пробелми, не може да преживее, че съпругата му иска да се разведе с него, защото е "ку- ку", заля полицията и прокуратурата с безумни жалби, че неговата съпруга, (ЧСИ Ивелина Биволова) страдала от шизофрения и трябвало да се настани в ДПБ Раднево. Това е един изключително недостоен българин и юрист, камо ли общински съветник, какъвто даже беше предходния мандат.

Не искам да омаскарявам докрай Тодоров, но това са особено важни неща.