Да подкрепим Кмета Живко Тодоров за Втори мандат

Quoted post

Асфалт Паша

#5

2015-05-23 09:04

И какво по-точно видяхме от него? Парадоксални вело алеи, от общината до БКП-то отсечката особено, сега пък продължиха в обратна посока да ги изграждат, от общината в посока към бул. 9-ти септември ... типично за горд член на ПП Герб ... да не говорим каква пародия е паркирането из града, какви са тесни улиците и т.н. Да не забравяме и сечта на дървета и дори асфалтирането им ... също така "провъзгласилата се голяма постъпка на кмета Живко Тодоров със събарянето на няколко си незаконни къщи" :D Абе момче, от 20 години циганетата се въдят и си строят къщите незаконно и цяла гора отсякоха, ти реши да ги събориш и настаниш във уж "временни" апартаменти, дето тия апартаменти цял живот не могат да ги изплатят, защото дори няма да се потрудят, докато има "хелзинкски" комитет, да ги пази, а и не само, но иначе десетки бездомни българи стоят и просят, едвам оцелявайки ... Интересно ми е хората, подкрепящи кмета, да се аргументатират защо го подкрепят? Ще чакам с интерес и ще се надявам всеки, подписал петицията, да напише своят аргумент

Отговори

Аз

#6 Re:

2015-05-24 08:25:38

#5: Асфалт Паша -  

 Напълно Ви подкрепям за думите Ви ! Даже мога да изброя още много неща против "управлението" на кметЯ,но ме мързи да пиша толкова :)


Гост

#7 Re:

2015-10-20 06:44:41

#5: Асфалт Паша -  

 Човек не може да паркира в центъра без да плаща дан на община Стара Загора, как видяхме тази простотия от Софето и веднага я приложихме тук. Нали имало европейски и много други пари, защо г - н Тодоров играе на дребно? Оставете ни спокойно да пазаруваме и спираме на центъра, примерно 30 - 40 минути гратис, а не обратното, още не сме спряли и дошли кметските хайвани и ни закопчали. Жив башибозук. И тоя, дето кара репатратора, дано един ден да висне на въжето, да го пораздуха вятъра.

Какво прави Иванка Сотирова - от стар комунистически род, директор на френската гимназия от Тодор Живково време в партия "Герб" и защо е зам. кмет? Добре, че не е по политическата част, че жална ни майка ще стане!

Не можем да се хвалим в близките 20 години напред, че сме построили "новия парк" и сме изгонили ромите от "лозенец", тъй като домовете им били незаконни.

Г- Н Тодоров едва ли познава предлаганите от партията му общински съветници, например адвокат Стефан Анков (Георгиев - лицето не използва фамилията си), от АК - Стара Загора. Този човек е със страхотни психически пробелми, не може да преживее, че съпругата му иска да се разведе с него, защото е "ку- ку", заля полицията и прокуратурата с безумни жалби, че неговата съпруга, (ЧСИ Ивелина Биволова) страдала от шизофрения и трябвало да се настани в ДПБ Раднево. Това е един изключително недостоен българин и юрист, камо ли общински съветник, какъвто даже беше предходния мандат.

Не искам да омаскарявам докрай Тодоров, но това са особено важни неща.