Да защитим децата и семейството - Не на гей парада
Свържете се с автора на петицията
Аз и моето семейство бихме искали да изразим възмущението си от ежегодното провеждане на гей-парада в София, който за нас е една планомерна и тероризираща хомосексуална пропаганда.
Не сме против хората с различна сексуална ориентация; а само против това улиците на града ни да бъдат предоставяни за тези ужасно безпардонни по отношение на нашите християнски ценности и на децата ни тазобедрени караминьоли.
Вярваме, че властта, която сме ви дали като Ваши избиратели - и която също така сте получили с благоволение Отгоре, би трябвало да отчита и категоричното несъгласие с подобни прояви на традиционното консервативно мнозинство.
Очакваме действия от Вас в тази посока!
С уважение,
Ангел и Аглика Ангелови
Господ създаде жената за мъжа, всяка друга комбинация на полове е грях, извращение и обида към нашият създател.
Искам децата ми,внуците ми и всички деца на България да живеят като истински християни - с Христовата чистота в душите и в сърцата!Вярвам, че само тогава България ще започне да процъфтява!
Еднополовите бракове са удар по семейната единица изграждаща обществото, народа-държавата!!! и човечеството..., това не е хуманно , а престъпно дело срещу човечеството.., разбира се не са всички хора хора, познаваме хората по делата -дали са хуманни-човешки или маймунски ( животински)ХОМОсапиенски...;смея да твърдя и че е полит престъпление в свет мащаб,а незаинтересоваността и въздържанието-което си е своево рода незаинтересованост, е съучастничество към едно такова криминално деяние към човечеството,да не говорм че става въпрос и за полова дискриминация, проблема в свет мащаб произхожда именно от това разделяй ( в случая семейството) и владей..,
Да позволим с пълно равнодушие да се възпитава изкуствен и насилствен толеранс към обратната сексуалност ,като нещо особено важно ,морлано и нормално , означава да поставим червен килим за геноцида и ерозията на така или иначе изчезващата ни държава . Децата трябва да учат и да приемат съвем други неща като моралани ,като приоритети ,и да се съграждат в тях , секса няма място в ежедневието на малки дечица и подрастващи ! Това е престъпно и трябва да се преследва от закона и всички здравомислещи хора ! Не обществото е болно и неразбиращо,а приелите хомосексуалното за нормално ,което агресивно се стараят да внедрят навсякъде . Опасно и демонично занимание,което се надявам да не успее и да имаме по-дълбоки и чисти борби за справедливост,от креватните борби на тези хора !
не на гей парада
Нищо, че Световната здравна организация ПРИЗНА хомос. като "нормално" състояние. Но ние знаем, че тя е КОМАНДВАНА ОТ СВЕТОВНАТА ОРИГАРХО-МАФИЯ, която определя ОФИЦИАЛНАТА медицина като БЯЛАТА МАФИЯ!
Помислете за бъдещето поколение на България!Достатъчно се гавриха с народа ни, не позволявайте на някакви болни мозъци да демонстрират публично- психическите си отклонения!АЗ СЪМ ПРОТИВ ТОВА БЕЗУМИЕ!!!
| This discussion has been closed. |