Да спасим Чинар, Явор и Катето

Подписаните граждани и организации желаем и ще направим всичко възможно да спасим дърветата и животните, които обитават имота на бул. Тодор Каблешков до кръстовището с бул. Цар Борис III в София, срещу сградата на СО - район "Витоша" - бивш двор на завод "Пролетарий", определен за построяването на супермаркет Кауфланд.

Те не са просто няколко дървета и една катерица, те са част от нашия свят, имат имена и вече ни познават, разчитат на нас и на теб!

Вярваме, че със съдействие на местната и държавната власт, медиите и на всички будни граждани и организации ще можем да ги спасим, като едновременно с това бъде реализирана целта на собственика на земята само чрез промяна в проектите.

Ние сме готови да съдействаме с времето, енергията и усилията си, за да съхраним околната ни среда, в която ще живеят децата ни!

Ще подкрепим и ще помогнем за реализацията на всяка правомерна инициатива на инвеститора в тази посока!

С подписването си упълномощавам Деян Петров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.