Да спрем рекета на Столична Община чрез "Градска мобилност"

Всички жители и гости на София знаят за проблема, знае го и ръководството на Столична община. Знае го, но си трае. В кварталните улички където преди години имаше двуетажни къщички вече са построени 6 етажни кооперации и колите вече са навсякъде - по улици, тротоари, градинки. Единственото, което "Общината" прави е да поставя забранителни знаци и ограничителни колчета, а "Градска мобилност" да наказва нарушителите със все по-солени глоби като отваря нови и нови наказателни паркинги. Като изключим буферните паркинги на Метрото (които са винаги пълни) за 35 години не е направен нито един общински многоетажен паркинг. И не им и трябва, така могат на воля да си събират глоби от "нарушителите", които нямат абсолютно никакъв избор.

Друг е въпросът как се отчитат тези приходи и как се разходват.

Възможно ли е със събраните глоби да се построят общински многоетажни паркинги и да се дават под наем паркоместата на абонаментен принцип по 50-100 лв./месец

ВЪЗМОЖНО Е! Така приходите на заспалите чиновници няма да секнат, но поне ще са доброволни, а не от рекет, а и улиците ще се освободят.

И така нека да забраним на "Градска мобилност" да глобява за паркиране на улицата, ако в радиус от 1 км няма общински паркинг.

Столична община трябва да бъде глобявана за своето бездействие, а не гражданите! Ако собствениците на автомобили имат алтернатива, но предпочитат нарушението, то нека да бъдат наказани.

Б България всички управници решават проблемите като измислят всевъзможни наказания и глоби и ако не се осъзнаем и вземем в ръце ще плащаме за тяхното безхаберие.

Да започнем от Столица и да освободим улиците!

Подкрепете ни, поне това е безплатно!

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Приятели на София ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.

Няма да показваме публично тази информация в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...