Таван на цената на горивата с 1 лев надолу!

Бензинът и дизелът могат да са с 1 лев по-евтини още от утре. У нас цената им е чиста спекула - петролът Урал не е поскъпвал, акцизът не се е качвал, ДДС-то е същото, заплатите са същите. Т.е. внасят евтин петрол, преработват го в рафинерията, в която има и държавно участие, и го продават скъпо, реализирайки печалба за милиарди.
Да кажем НЕ на СПЕКУЛАТА! НЕ на скъпите горива! За таван на цените на бензина и дизела с левче надолу!
Не сме безгласни овце, и ще се борим за справедливост и нормални цени! #АнтиСПЕКУЛАAntispekula_pic_1,3.jpg

Изправи се България    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Изправи се България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.