ПЕТИЦИЯ ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Свържете се с автора на петицията

РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ПЕТИЦИЯТА!!! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!!!

2021-03-22 08:28:05

РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ 🙏

Народът на България публично обезвластява самоизбралите се и назначените от чужди сили представители, политици - незаконно и неправово създали институции за потисничество, опериращи като държавни във формата на КОРПОРАЦИЯ наречена, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!

НАШЕТО РЕШЕНИЕ Е : ТОТАЛНО НЕПОДЧИНЕНИЕ на беззаконната и неправово действаща КОРПОРАЦИЯ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
НЕЗАБАВНО СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПОСТАВЯНЕ НА НАЧАЛОТО НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!!

Приканваме всички български граждани, живеещи в България и в чужбина, да се включат в създаването на новата наша държава, основаваща се на природните закони, общочовешките принципи за морал и духовни ценности.

Приканваме всички български граждани, живеещи в България и в чужбина, да се включат в Петицията в подкрепа на искането за незабавно свикване на Велико Народно Събрание, на което да бъде гласувана новата Конституция за Народно управление в България, създадена на основата на природните закони, общочовешките принципи за морал и духовни ценности.

От 13.07.1992 год. поради неспазване изискванията на параграф 3, ал.2, параграф 3, ал. 3 и на параграф 4 от Преходните и Заключителните разпоредби на Конституцията на Република България, свързани със сроковете за приемането на устройствените и процесуалните закони, определени в Конституцията на страната, Република България не съществува като легитимен и законен държавно-правен субект.

Това означава, че към настоящия момент Република България не съществува като държава и всички проведени избори след 13.07.1992 год. за централна и местна власт, за Президент и Вицепрезидент, за органи на съдебната власт са незаконни.

От 13.07.1992 год. дейността на законодателната, изпълнителната и съдебната власт в България е незаконна.

Всички политически партии и движения, регистрирани след 13.07.1992 год. са незаконни и нелегитимни.

Парламентарните избори, които ще се проведат на 04.04.2021 год. ще бъдат нелегитимни и незаконни.

Настояваме незабавно да бъде свикано Велико Народно събрание, на което да бъде приета нова Конституция, с която да се установи легитимна държавност и управление в България.

Повече за Проекта за Новозаветната Конституция ще намерите в уеб страницата на Народно Движение „Сърцето на България“ с линк https://snabg.org/конституция

Движението “Сърцето на България” вече е изминало дълъг път, но има още много за напред. Сега е моментът да продължим все по-силни и заедно да променим живота ни към по-добър.
Призоваваме всеки гражданин на България, всеки зовящ се БЪЛГАРИН, да запали сърцето си със светлината на тази визия и да участва в процеса на възстановяване на Родината ни.

Моля, направете дарение сега и ни помогнете да променим България и света с едно Народно управление!

Споделете тази петиция и помогнете тя да получи повече подписи !!!

ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ !!!

Да направим България Велика отново !!!

Народно Движение Сърцето на България

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.