ДА СПАСИМ СГРАДАТА НА ОДК-ВАРНА!

Свържете се с автора на петицията

Да спасим Морската градина!

2012-07-22 22:53:56

Протест :  Да защитим цялата морска градина – понеделник – 18:30 пред Община Варна- http://www.facebook.com/events/404018532979110/

 


Мария Димитрова

родителска среща ОДК

2012-01-24 22:39:07

За срещата се подгответе с предложения за подходяща сграда, която да е държавна  или общинска собственост,  годна за целите на школите на Детския комплекс.


Мария Димитрова

родителска среща ОДК

2012-01-24 21:21:05

на сайта на ОДК е публикувано съобщение за родителска среща на 27.01.12г. от 17:30 в Концертна зала на Младежкия дом с призива - родители, да се включим в обсъждане съдбата на ОДК.


Мария Димитрова

предложения

2011-12-18 22:46:54

за да избегнем упреците на общината, моля , давайте предложения за варианти за сграда на одк -място за нова или преобразуване на стара (моля старата да не се ползва в момента за образование - против конфликтите сме между образователните институции), както и за събиране на средства!

аз ще се погрижа да запозная постоянните комисии за младежта и образованието към Общинския съвет, както и Кмета.


Мария Димитрова

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

2011-12-15 21:09:03
ДНЕС, 15.12.11Г. ,ОбСв ГЛАСУВА ТОЧКАТА ЗА ПРОДАЖБА НА СГРАДАТА НА ОДК, НО С ЗАБЕЛЕЖКА: "СЛЕД ИЗГРАЖДАНЕ СГРАДА НА ОДК".

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ БОРИМ ТОЧКАТА НАПЪЛНО ДА ОТПАДНЕ - ИМОТА ДА ОСТАНЕ ЗА ДЕЦАТА НА ВАРНА!

БЛАГОДАРЯ ЛИЧНО НА Г-Н ГУЦАНОВ ОСВЕН ЗА ПОДКРЕПАТА, И ЗА ПОЗИЦИЯТА (ПОДКРЕПЯНА И ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ПО-ДОЛУ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ , ИЗРАЗЕНА ОТ НЕГО , В ИНТЕРВЮТО ПО БНТ 2, ИЗЛЪЧЕНО ТАЗИ ВЕЧЕР В НОВИНИТЕ В 19:30 : "ЗАЩО ВИНАГИ ПРОДАВАМЕ, А НЕ ИЗКУПИМ ДЕЛА НА РЕСТИТУТИТЕ!" (ПОЯСНЯВАМ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА РЕСТИТУИРАНАТА ЗАЛА ЗА ТАНЦИ, КОЯТО СТОИ ЗАТВОРЕНА ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА)!
БЛАГОДАРЯ И НА: Г-Н КОСТАДИНОВ, КАКТО И НА ДВАМАТА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ , КОИТО БЯХА ЗАЕДНО С НАС ПО ВРЕМЕ НА ОБИКОЛКАТА БАЗИТЕ НА ОДК И НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ОБЩЕЖИТИЯ ЗА ИСКРЕНАТА ИМ ПОДКРЕПА В ПОЛЗА НА ОТПАДАНЕ НАПЪЛНО НА ТАЗИ ТОЧКА ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ БОРИМ!

Мария Димитрова

възобновяване

2011-12-12 22:13:08

граждани ме помолиха да възобновя петицията. Но моля  пишете само коректни изказвания , защото  ще изтривам нецензурните.


Мария Димитрова

причина за прекратяване петицията

2011-12-12 19:38:01

в резултат на обидни изказвания на някои пишещи във форума, прекратявам петицията поради невъзможност и липса на време да ги цензурирам! уважавам мнението на всички, но това в никакъв случай не трябва да е свързано с обидата на публични личности!

това само прави невъзможен конструктивния диалог, който имахме желание да проведем с общината и който за съжаление бе провален от хапливите и обидни изказвания на някои!

от г-н Базитов получихме тази вечер уверения, че средствата от продажба на имота ще се ползват за ремонт и настаняване децата в единия от блоковете на ученическите общежития, но до "акт 16" на ремонтираната сграда няма да се пипат децата и няма да се местят от старата сграда на Пушкин 7.

За интересуващите се  утре по тв ч.море в предаването кредит на доверие ще гостува г-н Базитов, Директорката на ОДК и родители.


Мария ДимитроваСподелете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...