Отворено писмо на учители и родители, които държат на традиционните ценности в българското образование

Свържете се с автора на петицията

Протест срещу ИК!

2018-02-02 23:16

Скъпи съмишленици!

Нашият случай няма да се реши само с петиции и писма. Предавам ви събитието на организаторите на утрешния протест срещу ИК пред Народното събрание. Би било чудесно да излезете всеки в своя град с по един плакат - в крайна сметка, изразяването става вербално и невербално. Вербално изразихме позиция с това Писмо, на което до момента никоя медия не е пожелала да обърне внимание, но трябва и физически да заявим готовността си да браним децата.

Пожелавам на всички здраве и бодрост!

Яна Ш.

Yana Shishkova

Коментари (2)

Опит за възпиране на инициативата...

2018-02-02 12:41

Уважаеми колеги, скъпи родители и всички загрижени за бъдещето на нацията ни,

От днес Фейсбук е баннал моя профил, очевидно заради активиране на защитниците на Конвенцията. Не бих могла да предположа колко време ще продължава това състояние на нещата, затова моля всички да помогнете за разпространяването на това Писмо, тъй като единствено броят подкрепящи може да покаже колко категоричност на неприятието на тези нови постановки се е събрала у нас.

Поздрави!

Яна Шишкова,