Създаване на национален регистър на недоносените бебета

Създаване на национален регистър на недоносените бебета в България!

Идеята за създаването му е на фондация "Нашите недоносени деца", водещи неонаталози и здравното министерство. Регистърът ще следи за това от какво лечение и рехабилитация има нужда всяко едно преждевременно родено дете и колко често то ходи на преглед.

За Фондация „Нашите недоносени деца” : 

Фондация „Нашите недоносени деца“ е създадена през 2012 година в подкрепа на недоносените деца и техните семейства.

Екипът на Фондацията има за цел да осигури пълна информация и подкрепа за родителите на недоносени деца. В тази връзка в момента се разработва наръчник за родителите, който събира в себе си цялата важна информация от раждането до изписването на недоносеното бебе, а също и грижите за него след това. Фондацията активно работи по създаването на групи за емоционална и психологическа подкрепа за родителите, където те да обменят опит помежду си и да могат да се консултират с психотерапевти във връзка с техните преживявания, страхове и емоции. Амбицията на ФННД е психолози да бъдат на разположение на родителите във всяко едно отделение в страната.

 -- Ред е и на създаването на регистър !! Моля Ви добри хора, дайте съгласието си за тази идея и нека подкрепяйки каузата покажем силата на мнозинството !!

Отправям апел към Вас да  бъдете съпричастни с настоящата не-розова ситуация с недоносените деца !!! Благодаря Ви предварително !!!!  

С уважение :  Галина Иванова

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Галина Иванова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook