НЕ искам ядрено оръжие на територията на България и/или Румъния

"В Европа има американски ядрени ракети, разположени в няколко държави. Холандското левичарско правителство иска да се отърве от тях. Вместо да се откаже Европа от тези ракети, би било добре да се преместят на изток – в България и Румъния."
Това, което заяви днес Паси днес по всяка вероятност вече се случва, т.е. ракетите вече пътуват към България! Нали не мислите, че някой от десета глуха ще се изцепи така, ако вече онези за които работи толкова години не са му дали инструкции?!
От тук нататък следват катерчета- мини подводници в Черно море /което вече с "гордост" можем да наричаме "Военно"/! Като се има предвид горивото което ползват по всяка вероятност рибата ще изчезне - да им е честито на рибарите! От друга страна в подобна ситуация на рибарите сигурно изобщо няма да им бъде давано разрешение да излизат в морето и да ловуват. Туризмът в България ще остане добър спомен, защото нали разбирате, че няма турист, който да се пече на плажа или да кара ски и да знае, че на петстотин метра, примерно има ядрена ракета и че поне две държави Русия и Турция са вперили погледите на своите ядрени ракети към мястото където е. А пък и като си паркират ядрените ракетки САЩ някъде поне четиресет години няма да си ги отпаркират.