България да напусне НАТО!

След 2 години изтича договора за военните бази на НАТО в България, нека да гласуваме за изнасянето на чуждите войски от Българска територия, това може би ще е първата крачка към връщането на Българската Армия. Българската армия трябваше да е модернизирана и дори и малка добре оборудвана, нищо такова не се случи, беше съкратена, оборудването си е почти същото. Изключение правят някой американски подаяния, и то за сметка на американски военни на наша територия за който българските закони не важат и Българската държава е напълно безсилна за каквито и да е тяхни престъпления. Унищожихме всички сериозни оръжия под предлог че са остаряли, но нови така и не ни бяха предоставени. В НАТО сме но ако не бяха съветските Мигове щяхме да сме без ВВС, дори се говори за изпращането им в Русия за модернизиране. Защо ли изглежда, че има двойни стандарти. Когато да дадем сме в НАТО, когато да вземем, а не сиренето е с пари!!! Вкрайна сметка всичко е добре излъскан политически маркетинг под който е единствено ,,Ако сте към нас няма да ви закачаме, но пък ще си правим каквото искаме и ще ви експлоатираме “ Замаскирана заплаха и доброволческо робство. Честито на печелившите.