В подкрепа на искането за продължаване/рестартиране на строителството на ПЛУВЕН КОМПЛЕКС С 50 МЕТРОВ БАСЕЙН в спортен комплекс "Отдих и култура" гр. Пловдив

Плувната общност в града очаква подкрепата Ви. Не може вторият по големина град в страната, с четири плувни клуба и един клуб по триатлон да няма 50м басейн. Пловдивските клубове и треньори са доказали,че могат и знаят как да подготвят добри състезатели,а доказателство за това са Йосиф Миладинов, Владислав Терзиев, Диана Петкова... Искаме нормални условия за подготовка на нашите деца и състезатели!!!

Инициативен комитет    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Инициативен комитет да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.