За настаняване на Гергана Руменова Неделчева от гр. Пловдив за психиатрично лечение!

Спрямо лицето Гергана Руменова Неделчева има образувано досъдебно производство за множество извършени престъпления в социалните мрежи по чл.144 от НК. Същата е диагностицирана с решение на ТЕЛК с диагноза "Шизофрения - маниен тип". Спрямо същата има внесено искане по реда на Закона за здравето, като същото се разглежда от РС-гр. Пловдив! Въпреки образованието производства и към настоящия момент (17.03.2024г.) Същата не спира да извършва престъпление! Липсата на адекватност от страна на държавата е повода за настоящата петиция, тъй като това лице е опасно за себе си и околните ! Това не е наше предположение, а реално доказан факт с експертиза в досъдебното производство пред ГДБОП ! Въпреки констатацията на докторите от 09.2023г. това лице е на свобода и не спира да извършва престъпления! Може да се информирате в youtube канала на Станислав Цанов и да прецените дали да дадете своя глас ! Казуса е известен в медиите, социалните мрежи и обществото със системните заплахи към Ясмин Кирилова

С подписването си упълномощавам Общественост да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.