Нека заедно и задружно защитим БДЖ ПП и ТП, и железопътната инфраструктура на Република България!

Здравейте на всички! 

Обръщам се към целия български народ с молбата заедно и задружно да се борим, и да запазим нашата Българска Държавна Железница! Оказва се, че през следващата 2024 г. в края на годината изтича договорът на Български Държавни Железници към държавата! Онези продажници и национални предатели, наречени политици на Република България, които години наред след падането на социализма, съсипват и рушат съвсем целенасочено и умишлено България, грижат се за това ние българите да живеем в мизерия и глад! Същите тези национални предатели на Република България и нас българите, искат да съсипят и унищожат, и БДЖ също така, както и железопътната инфраструктура! 

Мили хора, скъпи сънародници моля ви от сърце и душа подкрепете моята кауза, моя призив към всички вас да защитим нашата прекрасна и хубава българска железница, както и железопътната инфраструктура на Република България! Всички съоръжения, като стълбове за контактната мрежа, семафори, бариери на жп. прелези, жп. гари и жп. спирки, мостове, тунели, жп. знаци, стрелки, перони и железопътни линии да останат такива, каквото са били и преди! 

Благодаря ви от сърце и душа на всички, които застават зад мен и за това, което призовавам всички ние заедно и задружно да се борим и да пазим във вида, както е направено и построено в миналото! 

Благодаря ви от сърце! 

С уважение: Боян Донев 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Боян Антонов Донев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...