Петиция за отстраняване от съдебната система на съдия Татяна Гьонева Коева и съдия Тоньо Мирчев Тонев от Окръжния съд в Стара Загора

До: Министерски съвет

 

Уважаеми Държавници,

Моля да предприемете всички необходими действия за отстраняване от съдебната система на съдия Татяна Гьонева Коева и съдия Тоньо Мирчев Тонев от Окръжния съд в Стара Загора.

Настоящото искане е породено от факта, че въпросните магистрати са извършили действия и бездействия, които ние гражданите на Република България считаме по вътрешно убеждение за неморални, несправедливи и несъвместими с правосъдието. Причина за нашето искане е серията от действия и бездействие на съдия Татяна Гьонева Коева и съдия Тоньо Мирчев Тонев спрямо обществената, болезнена трагедия с 18 годишно момиче, което е обезобразено и има 400 шева.

Също така изказванията в медиите на съдия Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора будят у нас възмущение, тъй като не виждаме съпричастност и осъзнаване на причините за обществено недоволство. Отнасяме се със същата критичност и към съдия Тоньо Мирчев Тонев от Окръжния съд в Стара Загора поради липсата на изразена позиция спрямо исканията на гражданите засегнати от трагедията.

 

 


Делян Костадинов Ph.D    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Делян Костадинов Ph.D да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...