Искане за поставяне на ,,легнали полицаи”

ДО КМЕТА на Столична община - Район „Младост“
Гр. СОФИЯ  

ЗАЯВЛЕНИЕ От жителите на гр.София , кв.ПОЛИГОНА

Уважаеми Г-н Стефанов


С тази петиция жителите на кв. Полигона в гр. София искаме да изразим притеснението си от всекидневните предпоставки за сериозни ПТП по ул. ,,Проф. Петър Мутафчиев" . Тази права пътна артерия се използва от стотици МПС ежедневно , като много от тях пренебрегват ограниченията предвидени в Закона за движение по пътищата , от което и всекидневните рискове от инциденти са значителни. Всекидневно деца и възрастни хора са изложени на опасност пресичайки този пътен участък , заради несъобразителността и високите скорости , които се развиват там. От двете страни на улицата има паркирани автомобили,които допълнително пречат на видимостта и на пешеходци и на шофьори. В блоковете около улицата живеят много млади семейства с малки деца и е изключително опасно пресичането. Именно поради тази причина заявяваме желанието Ни , за изграждането на две (2 ) изкусвени  неравности тип „легнал полицай“ в частта преди Блок 11 и преди блок 4. 

Молбата ни е към Вас , като наш съгражданин и Кмет да проявите разбиране и да наредите според правомощията си , да бъдат изградени заявените от нас  изкусветни нераваности , с което да опазим хората и най-вече децата ни!              

С уважение , гражданите на кв. Полигона

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Антония Запрянова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...