"За" изграждане на многоетажен паркинг в Княжеската градина

wjdowiedj.JPG

Сдружение с нестопанска цел "София днес и утре" създава настоящата подписка, чиято цел е създаване на многоетажен паркинг в Княжеската градина.


Паркирането в централната градска част  на София продължава да бъде належащ проблем. Живущите и посетителите на тази част от София често са принудени да обикалят дълго време за паркомясто и с оглед на постоянно увеличаващия се автомобилен парк в града, този проблем се задълбочава с всяка изминала година.
Едно от предложенията за решение, което е и предмет на тази подписка, е на терена на съществуващия паркинг, да бъде изграден нов многоетажен паркинг. 

 
В днешно време технологиите за изграждане на паркинги са изключително напреднали и позволяват изграждането на различни видове конструкции, технически и естетически съобразени със средата, заобикаляща терена.

 
Вярваме, че такъв паркинг би бил добра първа стъпка към справянето с този проблем.


Настоящото, както и предстоящите предложения на сдружението, засягащи проблемите на движението в централната градска част на София, се основават на публикувания на сайта на СО  Генерален План за Организация на Движението на СО от 2011г. с хоризонт до 2016г., препоръките на докладите по направление Транспорт във „Визия за София“ от 2019г. и предложенията на екипа на арх. Ян Геел от 2017г.


Сдружение "София днес и утре"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Сдружение "София днес и утре" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...