Да спасим църквата Св. Атанасий, с. Горноселци, общ. Ивайловград

Уважаеми г-н Президент,
Ваше Светейшество, Владици, Отци,
Братя и сестри Българи,

Молим ви да се застъпите за спасяването на храма на селото, построен от предците ни. Родолюбиви дарители са събрали повече от 40 000лв за ремонт на покрива, ангажирана е и строителната фирма Ер Еф Строй ЕООД, с оферта на стойност 55 000лв. Готови са да започнат работа, в момента, в който Пловдивската Митрополия даде благословия за ремонта, дори без цялата сума да е събрана. Нужно е незабавно действие.

Ако не се ремонтира покрива, сградата ще понесе сериозни щети от течове и е възможно да рухне. В нея през 1913г. са загинали мъченически жители от селото и децата им, а църквата е построена 1851г., преди повече от 170 години.

Нека действаме бързо и да спасим тази българска твърдина и светиня!

БАНКОВА СМЕТКА:
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
BG89UBBS80021031040950
UBBSBGSF
ДИМИТЪР ТОДОРОВ КОМАЕВ

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
БАНКОВА СМЕТКА ОББ - КЛОН ИВАЙЛОВГРАД ЦЪРКВА „СВ. АТАНАСИЙ” С. ГОРНОСЕЛЦИ,
ОБЩ. ИВАЙЛОВГРАД
BG54UBBS80021088334630

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Станислав Малешков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )