Да спасим църквата Св. Атанасий, с. Горноселци, общ. Ивайловград

Уважаеми г-н Президент,
Ваше Светейшество, Владици, Отци,
Братя и сестри Българи,

Молим ви да се застъпите за спасяването на храма на селото, построен от предците ни. Родолюбиви дарители са събрали повече от 40 000лв за ремонт на покрива, ангажирана е и строителната фирма Ер Еф Строй ЕООД, с оферта на стойност 55 000лв. Готови са да започнат работа, в момента, в който Пловдивската Митрополия даде благословия за ремонта, дори без цялата сума да е събрана. Нужно е незабавно действие.

Ако не се ремонтира покрива, сградата ще понесе сериозни щети от течове и е възможно да рухне. В нея през 1913г. са загинали мъченически жители от селото и децата им, а църквата е построена 1851г., преди повече от 170 години.

Нека действаме бързо и да спасим тази българска твърдина и светиня!

БАНКОВА СМЕТКА:
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
BG89UBBS80021031040950
UBBSBGSF
ДИМИТЪР ТОДОРОВ КОМАЕВ

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
БАНКОВА СМЕТКА ОББ - КЛОН ИВАЙЛОВГРАД ЦЪРКВА „СВ. АТАНАСИЙ” С. ГОРНОСЕЛЦИ,
ОБЩ. ИВАЙЛОВГРАД
BG54UBBS80021088334630

С подписването си упълномощавам Станислав Малешков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.