Искане за оставка на Министър Денков и отговорните за НВО и матури 2022г.,служители и експерти от МОН

  Докога ще търпим? Деца се самоубиват, защото не издържат на стреса и напрежението. Деца се самоубиват, защото в крехка възраст са поставени в безизходица, не виждат логиката и пътя в живота, но виждат, че колкото и да се стараят няма резултат. Стратегията на МОН е да поставя индивиди с неукрепнала психика в стресови ситуации - да решават задачи и тестове за време и под стрес. Да решават тестове, в които няма логика и антоним на мълчалив е: " Много ти мели воденицата". Не е само преразказа от  НВО 2022г.,/ който е лексикално кастриран/ цялатото НВО е. МОН са интелектуалните, морални и впоследствие физически убийци на деца ни. Те ги отвращават от образованието и трябва да си понесат отговорността.  Критериите които се налаг от хора с инделектуален дефицит, но власт имащи и работещи в МОН са първоизточник на проблемите. Разказът даден на НВО по БЕЛ на 14/06/2022г.  е престъпление спрямо българския език, многообразните и богати изразни форми и средства. Голям част от изреченията са съставени от три думи, напр. " Стефанов е голям!".Такива кратки изречения се препоръчват за употреба при развиване на говорни способностти на деца между 2 и 3 години. За 13/14 годишни е белег за умствена изостаналост. В конкретния случай изостаналостта е на експертите от МОН, въвели критериите и избрали текста. Резултатът какъв е? Вместо твърдяната емпатия, разказът буди отвращение. Хората със здравословни проблеми са унизени, а останалите са " гузни". " Стефанов бързо реагира и обеща да изнесем и няколко концерта във Варна, а събраните средства да преведем по сметка...", явно се равнява на " Нещо се повдигна в гърдите на Моканина, задуши го, очите му се премрежиха". Правители разлика в предаването на емоциите? При Стефанов емоции няма. Той си събира бързо пари. Сълзите са в очите на майката и дъщерята в инвалидна количка, останалите са "гузни".  Учат  децата не на  емпатия, а да бъдат "гузни", когато видят човек в инвалидна количка. Тестът за компетентност по български език- неадекватен, с подвеждащи въпроси и определен от преподаватели по БЕЛ като „ висш пилотаж“ На 16/06/2022г. се провежда НВО по математика. На учениците се раздават грешни формули. Децата напускат залите. Какво още трябва да се случи?

Единственият  ход е вкупом  да се отстранят отговорните за НВО, матурите и най- вече министър Денков.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Oresbg да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )