НЕ на военна подкрепа за Украйна. Не на допълнителни военни Американски бази в България. Оставка на Кирил Петков!

sddefault2.jpg 

 

Петков няколко пъти смело заявява, че България няма да се "сниши" ...
Нека покажем, че нашият министър-председател е бил прав поне за едно нещо и не се снишаваме пред пропагандата и формирането на обществено мнение в подкрепа на изпращане на оръжия за Украйна, което не би било реална военна помощ, която има потенциала да спре войната в Украйна, принуждавайки Русия да се оттегли, треперейки от страх от нашите батареи със С-300 (които охраняват София и АЕЦ Козлодуй) и 4 бойни самолета. А би било символично включване във войната. Вчера, в предаването "Тази неделя" по БТВ, се появиха 3-ма идеолози на демокрацията, либерализма, евроатлантизма и джендър- идеологията. Заедно с водещата Мария Цънцарова, доста ентусиазирано обсъдиха възмущението си, че все още не сме пратили оръжие и е недопустимо, че сме чакали цял месец до момента, а не сме подкрепили Украйна и че проучванията, че над 80% от българите не искат военно включване към конфликта, са неистински и манипулирани, истината е, че щом няколко хиляди души са излезли на шествие (като голямата част от тях са украинци) и след няколко дни са отишли на концерт под егида за подкрепа на Украйна, то това отразява цялото обществено мнение на българите.
Иван Белчев

Нека не допускаме в Народното събрание да гласуват изпращане на оръжие, както и да нагорещяват отрицателната риторика с Русия. Въпросните евроатлантици в "Тази неделя" ентусиазирано предложиха, освен да изгоним руската посланичка, то да се спре тока и водата на Руското посолство.
От днес един от министрите е направил публично изказване, че е по- добре да пратим оръжие.
В момента манипулират общественото мнение и съвсем скоро ще има предложение за гласуване за военна подкрепа.Сега е време за действия, а не чакане и чудене.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Lilyana Pencheva да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...