НЕЗАБАВЕН НЕУТРАЛИТЕТ И ОСТАВКА НА КИРИЛ ПЕТКОВ

                                                                                    До Румен Радев:

                                                                           До Министерски съвет:

                                                До председателя на народното събрание:

Ние Българските граждани, КАТЕГОРИЧНО заявяваме нашата позиция за  ОБЯВЯВАНЕТО НА НЕЗАБАВЕН НЕУТРАЛИТЕТ по отношение на конфликта между Русия и Украйна.

ОТМЯНА на всички санкции наложени на Русия и ОТКАЗ от такива за която и да е страна от конфликта.

ЗАЯВЯВАМЕ, че Българският, Руският и Украинският народ са братски, славянски народи, и Българските граждани не желая да водят война срещу свой братя, за което свидетелстват и множеството откази на повиквателни на хора получили такива, за да се включат във евентуални военни действия.

КАТЕГОРИЧНО СМЕ ПРОТИВ всякакъв вид политически, икономически и физически действия срещу Русия или Украйна, с изключение на провеждането на безопасна евакуация на наши сънародници от засегнатите райони.

България има право да обяви неутралитет по тези въпроси, тъй като сме съседна държава  (по море), за което настоява  и г-н Стефан Янев - министър на отбраната на Република България с която позиция, НИЕ СМЕ АБСОЛЮТНО СЪГЛАСНИ.

НАСТОЯВАМЕ ЗА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА Г-Н КИРИЛ ПЕТКОВ поради неефективността, необективността и недипломатичността демонстрирана от него по време на изказванията си, по отношение на така създалата се ситуация.

Икономическото и социално положени на страната ни е достатъчно тежко, и без да бъдем поставени в такова положение, в което неизменно ще попаднем, ако така водената политика продължи

ВИЕ сте хората, които НИЕ избрахме да ни представлявате.

Сега НИЕ Българските граждани, ви молим да оправдаете нашето доверие.

От БЪЛГАРИТЕ:

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Борис Борисов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...