Да спасим от евтаназия кучето, обвинено, че е нахапало деца в Южния парк на 12 февруари 2022 г.!

• Моля, подпишете, ако сте съгласни!

Докато е на училище за кучета, топка привлича вниманието на овчарка на повод. Кучето се отскубва и хуква да я гони, при което събаря 5 деца. Повтарям - събаря ги, а НЕ ухапва, както по-рано подвеждащо бе съобщено.
В резултат кучето е отнето от собственика и закарано в "Екоравновесие".
Без вина - виновно! Тук определено има не само объркване на темперамента на едно животно с агресия, но и тенденциозно насаждане на невярна информация. Младо куче, което не е ухапало никого, не е агресивно, а просто е невръстно и палаво.
АЗ ВЪВ ВИДЕОТО АГРЕСИВНО КУЧЕ НЕ ВИДЯХ, НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА АГРЕСИВНИ ХОРА - КАКТО ВЪЗРАСТНИ, ТАКА и ДЕЦА, наобиколили видимо притеснения собственик с кучето, което учудващо запази спокойствие , имайки предвид , че бе заобиколено от крещящи, сипещи обиди и закани индивиди.
Да не говорим за арогантното поведение на индивида в сиво палтенце, който през цялото време налита на бой, вкл. и в гръб и неправомерно изискваше документ за самоличност от собственика на кучето без да е представител на орган на реда, на когото е редно да му бъде потърсена отговорност за неговото поведение и да бъде санкциониран за агресия (хулиганство).
Отговорност трябва да носят също така и родители, които не са подготвили (образовали) децата си за случайни срещи с кучета и с животни въобще .
Нека кучето не става поредната жертва на несъвършенството и омразата, разяждаща човешкия род.

77BE55F4-ACB1-498F-8752-92F43CE3C06F.jpeg

С подписването си упълномощавам Михаела Манева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.