Да спасим от евтаназия кучето, обвинено, че е нахапало деца в Южния парк на 12 февруари 2022 г.!

  • Моля, подпишете, ако сте съгласни! 

Докато е на училище за кучета, топка привлича вниманието на овчарка на повод. Кучето се отскубва и хуква да я гони, при което събаря 5 деца. Повтарям - събаря ги, а НЕ ухапва, както по-рано подвеждащо бе съобщено.
В резултат кучето е отнето от собственика и закарано в "Екоравновесие".
Без вина - виновно! Тук определено има не само объркване на темперамента на едно животно с агресия, но и тенденциозно насаждане на невярна информация. Младо куче, което не е ухапало никого, не е агресивно, а просто е невръстно и палаво.
АЗ ВЪВ ВИДЕОТО АГРЕСИВНО КУЧЕ НЕ ВИДЯХ, НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА АГРЕСИВНИ ХОРА - КАКТО ВЪЗРАСТНИ, ТАКА и ДЕЦА, наобиколили видимо притеснения собственик с кучето, което учудващо запази спокойствие , имайки предвид , че бе заобиколено от крещящи, сипещи обиди и закани индивиди.
Да не говорим за арогантното поведение на индивида в сиво палтенце, който през цялото време налита на бой, вкл. и в гръб и неправомерно изискваше документ за самоличност от собственика на кучето без да е представител на орган на реда, на когото е редно да му бъде потърсена отговорност за неговото поведение и да бъде санкциониран за агресия (хулиганство).
Отговорност трябва да носят също така и родители, които не са подготвили (образовали) децата си за случайни срещи с кучета и с животни въобще .
Нека кучето не става поредната жертва на несъвършенството и омразата, разяждаща човешкия род.


77BE55F4-ACB1-498F-8752-92F43CE3C06F.jpeg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Михаела Манева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )