Сваляне на Борислав Михайлов, като президент на БФС

Призоваваме всички любители на футбола да подкрепят тази петиция. Шестандесет години на управление на Борислав Михайлов стигат. Българския футбол е на дъното във всяко едно естество. С последните излезли данни от UEFA LEAKED са видими корупционните практики. Борислав Михайлов е поверил стоителството на националната футболна база на фирми на Делян Пеевски.

СМЯНА НА ЦЕЛИЯ ИЗПЪЛКОМ НА БФС.

ВРЕМЕ Е ЗА РЕВОЛЮЦИЯ!

Футболните фенове в България    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Футболните фенове в България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.