Оставка на Стойчо Кацаров

0000506353-article2.jpgНие българските граждани искаме оставка на здравният министър Стойчо Кацаров. Не го одобряваме като министър на здравеопазването заради методите на принуда с които си служи и обмисляната нова мярка за въвеждането на зелен сертификат за влизане в заведения, ресторанти, хотели, фитнеси и други.Искаме Президентът Радев да послуша нашият призив за оставка на здравния министър Кацаров.България има нужда от здравен министър, който защитава българският интерес, който се съобразява с гражданите на държавата, който не налага ограничения.

Петя Валентинова Трендафилова    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Петя Валентинова Трендафилова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.