Обособено място за автолюбителите на НИМ Бояна!

Уважаеми, съграждани.

 

Като член на един от автомобилните клубове искам да изкажа огромното си недоволство от затварянето на алеята на НИМ Бояна и забраната за МПС-та да преминават и стоят там. Хиляди хора седмично отиват там, за да разпуснат, да се видят с приятели и познати, да покажат и разглеждат автомобили и мотори и да се наслаждават на своята страст. Тъй като сбирките на автомобили се провеждат главно вечер след 19:30-20:00ч не смятам, че е уместно да се затвори цялата алея за МПС-та. Сбирките там се провеждат от години и това цялото нещо се е превърнало в една култура за хиляди. Има огромно наличие на зелени площи и парк в резиденцията, които могат да  бъдат използвани за всякакъв вид спортове на открито и също да се изградят детски площадки, на които децата да играят спокойно и безопастно. 

За това искам да предложа автолюбителите да имат обособено място, на което спокойно да могат  стоят и да не притесняват никой, а просто да правят това, което обичат. 

ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ НА АЛЕЯТА НЕ СЕ ПРАВЯТ ГОНКИ И ДРИФТОВЕ И СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ ТОВА! 

Също бих искал да предложа да се сложат кошчета за отпадъци през 10-20 метра за да се поддържа чистотата на мястото. 

Моля всеки, който е съгласен да даде своя глас! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Стефан Андреев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...