Да спасим дом Младост

През годините десетки хиляди болни деца и възрастни са оздравяли (в т.ч.и с ДЦП-детска церебрална парализа), благодарение на басейните на дом Младост!

Едно такова дете , частично възстановено ( върви и качва стълби, но не може да говори. Единствено казва Мими), дърпайки ме, ме заведе до вътрешния басейн и ми го показваше настоятелно, за да разбера, че е жизнено необходим за него и искаше да влезе да плува!

Обещах му , че ще продължи да плува!

Господа Кмет, гл.архитект,  ОбСв-ци, Обл.управител, Д-р на Басейнова дирекция, защо лишавате от лечение болните?!?
Не ви ли е срам да приватизирате единственият закрит басейн с минерална вода?!?
Защо лишавате болните деца (гръбначни изкривявания и мн.др.заболявания) и възрастни от жизнено необходимите им лечебни плувни процедури?!?

В днешния ден за опазване на околната среда, питаме:

Кога държавата и общината ще започнат да създават?!?

  • Докога ще рушат и презастрояват?!?(справка: стадион " Юрий Гагарин", Морската градина, калните бани, Пристанището, заводите, ...)

Минералната вода е изключителна държавна собственост и трябва да бъде продължено широкото й общодостъпно обществено ползване, в т.ч.и в плувните басейни в дома!

Запазете Дом Младост за обществото и децата ни - да продължи да бъде достъпно място  за рехабилитация за всички граждани чрез плуване в минералните басейни  и др., като бъде цялостно ремонтиран и обновен!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мария Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...