Поставяне на контейнери за дрехи в Разград

Скъпи граждани,
Темата за замърсяването на града ни е доста наболяла за всеки един от нас. Наскоро в социалните мрежи се появи публикация, в която граждани зададоха въпроса кога в Разград ще се появят контейнери за дарение на стари дрехи.
Контейнерът за дарение на дрехи е съоражение, чрез което редуцираме замърсяването на града и изхвърлянето на ненужните дрехи, както и помагаме на тези, които нямат възможността да си вземат такива.
Както всеки гражданин на града, така и ние от СНЦ “Младежки клуб Инитиум” - Разград сме на мнение, че това е изключително важна стъпка към развитието на града ни.
Поради тази причина създадохме петиция. Чрез полагането на своя подпис в нея, заедно ще покажем на съответните институции, че разградчани искаме промяна и развитие за нашият град - Разград!


СНЦ "Младежки клуб Инитиум"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам СНЦ "Младежки клуб Инитиум" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )