ПЕТИЦИЯ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

koronavirus-vaksina1.png 

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми господин президент,

Правителството официално обяви, че започва ваксинация с ваксини против Ковид-19.

Има изготви национален имунизационен план .

На брифинг, националният главен инспектор съобщи, че държавата няма да налага задължителна имунизация, но работодателите могат да го направят!

Считаме, че налагането на задължителна имунизация от когото и да е било, при условие, че няма да бъде допуснат до работа е изнудване и попада под наказателно преследване.

Наказателен кодекс, чл 213а.  (1) Който с цел да принуди другиго да се разпореди с вещ или със свое право или да поеме имуществено задължение го заплаши с насилие, разгласяване на позорящи обстоятелства, увреждане на имущество или друго противозаконно действие с тежки последици за него или негови ближни, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Уважаеми господин президент,

За всеки опит за изнудване от страна на работодател или административен ръководител, зависещ от него човек да се ваксинира, ще бъде сезиран главния прокурор.

Молим, ако същият откаже да повдигне обвинение, да отмените издаденият от Вас указ за назначаване на Иван Гешев за главен прокурор.

Молим за вашето съдействие, включително, чрез свикване на съвет по сигурността, лицата, които си позволят да изнудват граждани да се ваксинират, да бъдат дадени на съд.

Още по темата за ваксините: https://www.facebook.com/dvijenienepartiini

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Boiko Nikiforov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично тази информация в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...