Онлайн обучение за всички ученици до овладяване на епидемичната обстановка!

Нека запазим здравето и живота на децата ни и преподавателите. Така ще помогнем на здравната система и на лекарите да се намали броя на новозаразените. Престъпление е да се експериментира с децата ни! Никой не може да ви гарантира как ще прекарате вируса, няма значение кой на каква възраст е. Всичко е до имунитет и адекватно лечение, а ние не можем да разчитаме и на двете. Децата от 1ви до 4ти клас също трябва да учат  от вкъщи. Рискуваме семействата на учителите и  по възрастните ни родители, които имат контакт с нашите деца. Баби и дядовци, които помагат на работещи родители. Моля гласувайте, не оставяйте някой друг да решава вместо вас, защото никой нищо не ви гарантира и няма да понесе отговорността вместо вас!

Чрез подписа ми упълномощавам Дарина Стоянова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.