Стокхолмска петиция за промяна на управлението в Република България / 29.07.18

Дружба.jpg
До
Президента на Република България
Копие
До
Председателя на Европарламента

Г-н Президент,
      Ние Българите, живеещи в Стокхолм се обръщаме към вас с молба да разгледате нашите искания за подобряване на условията на живот в България и прекратяване на двадесет и осем годишния геноцид, на който е подложен българския народ.

      Молим да вземете под внимание нашите искания и да вземете необходимите мерки за предсрочното разпускане на българския парламент и провеждането на избори за Велико Народно Събрание.

ladda_ned_(5)1.jpg
1. Незабавно да се прекрати евтаназията на здрави животни в българските ферми.


2. Да се отправи иск в Стокхолмския арбитражен съд за възстановяване на българските средства от страна на Газпром Русия, незаконо придобити чрез злоупотреба с монополно положение в рамките на ЕС. Пример в това отношение са Украйна,Турция,Полша,Литва и Естония.


3. Да се ликвидира незаконното ограбване на данък печалба от страна на Лукойл БГ чрез дъщерна фирма на Лукойл, поставена на входа на предприятието. Пример Лукойл Румъния .


4. Да се преразгледат концесиите за добив на злато и други ценни метали на територията на Република България.Да се изградят преработвателни заводи на територията на РБ и 50 % от добиваните ценни метали да остават собственост на българския народ . Пълен контрол над тази дейност от страна на Българската държава.


5. Съд над досега управляващите партии и партийни лидери и затвор за министрите предавали българските интереси по примера на Румъния.


6. Силна интеграциона политика по отношение на малцинствата в България по примера на Чехия,Словакия и Унгария.


7. Конфискация на незаконно придобитото имущество. Ликвидиране на корупционните практики при усвояване на средствата от Еврофондовете.


8. Намаляване броя на народните представители и забрана на ползването на държавни автомобили за придвижване от страна на депутатите от новото народно събрание. Придвижване из София с велосипеди и с градския транспорт по примера на Шведските народни представители.


9. Засилване грижата и интегриране от държавата на социално слабите слоеве на българското население (инвалиди , деца с увреждания и пенсионери).


10. Възстановяване на действителната българска история и изучаването на същата в българските училища.За целта да бъдат поканени историците Павел Серафимов от Холандия и Михайл Николаевич Юхма от Чувашката АССР и други учени запознати със укриваната част от Българската история.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Иван Колев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...