Подписка с искане за изграждане на детска площадка и обезопасяване на площада в с. Граматиково

Граматиково и до днес си остава най-голямото село в Странджа, въпреки че постоянните му жители не са вече толкова много, както преди години. Селото е живо, защото деца и внуци се връщат тук при всяка възможност за почивка от училище и работа. Децата са нашето бъдеще и ние трябва да правим всичко, за да им осигурим безопасна среда, в която да се развиват.

Тази подписка е с искане за:

1. Изграждане на детска площадка в с. Граматиково, като може да давате предложения къде е подходящо според Вас тя да бъде позиционирана. Има възможност средствата за изграждането й (10 000 лв.) да бъдат предоставени изцяло по програма от ПУДООС, по която Община Малко Търново да кандидатства.

2. Поставяне на маркировка на площада на селото, предупредителни знаци и легнали полицаи - на площада се събират да играят всички деца и е наложително да има означения, защото опасност от произшествие се създава от четирите посоки, от които се задават автомобили. Съответно, при липса на горните показатели, шофьорите не съобразяват нито скоростта, с която се движат, нито откъде точно да се придвижат, за да не блъснат някого.

Тази подписка ще бъде внесена в Община Малко Търново от Кметството на с. Граматиково с предложения къде може да бъде изградена детската площадка, къде да се поставят знаците и легналите полицаи.

Подпишете и нека заедно създаваме бъдеще за своите деца!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Златина Янгьозова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook