Да спасим Детска градина по изкуствата в гр.Хасково

Визията на градината -нетрадиционна сграда в стар Възрожденски стил, благоприятна атмосфера и обстановка, интересни теми и мероприятия, работа с родителите винаги са привличали множество деца години наред. Именно алтернативната сграда, както и различното отношение на екипа на градината, както и по-малките групи,с приятно и топло отношение между персонал и деца, задържа градината от 1992 досега. Усещането за дом дава възможност за бърза адаптация и различен поглед към образователния процес. Групите по интереси, свързани с изкуството, все още определят търсенията на много възпитаници на градината и в бъдеще.

Нека не позволяваме това алтернативно кътче на изкуството и спокойствието да изчезне завинаги и да бъде превърнато в стандартна градина!

Чрез подписа ми упълномощавам Zhaneta Matanova да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.