За изграждане на кучешка градинка и в Дупница

Screenshot_20200602-202146_Google.jpgЖивеете в Дупница? Имате куче, обичате го,плащате данък за него, грижите се да е обезпаразитено и добре гледано? Но сигурно сте забелязали, че никъде в града няма обособено място за разходка, където можете спокойно да пуснете кучето си в кучешка градинка, да поиграе с други кучета, без да притеснява останалите. Не е нужно да разхождаме кучетата си по улицата и в дворовете на училищата или да се налага всеки път да излизаме от града. След като в градския парк е забранено е редно да има място, специално обособено за домашните ни любимци. В повечето градове в страната ИМА такива места! Редно е стопаните на кучета да заплащат данъка за тях към Общината и тези пари да бъдат използвани по предназначение! Призоваваме за активност от страна на стопаните и обратна връзка от Община Дупница! 


Стопани на кучета в Дупница    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Стопани на кучета в Дупница да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )