За изграждане на кучешка градинка и в Дупница

Screenshot_20200602-202146_Google.jpgЖивеете в Дупница? Имате куче, обичате го,плащате данък за него, грижите се да е обезпаразитено и добре гледано? Но сигурно сте забелязали, че никъде в града няма обособено място за разходка, където можете спокойно да пуснете кучето си в кучешка градинка, да поиграе с други кучета, без да притеснява останалите. Не е нужно да разхождаме кучетата си по улицата и в дворовете на училищата или да се налага всеки път да излизаме от града. След като в градския парк е забранено е редно да има място, специално обособено за домашните ни любимци. В повечето градове в страната ИМА такива места! Редно е стопаните на кучета да заплащат данъка за тях към Общината и тези пари да бъдат използвани по предназначение! Призоваваме за активност от страна на стопаните и обратна връзка от Община Дупница!

Стопани на кучета в Дупница    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Стопани на кучета в Дупница да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.