Да запазим парк "Минерални бани" ЗЕЛЕН

b8bd11341706c8c66c37829c0f49c9871.jpgС тази петиция молим Всеки един да ни подкрепи в това "Временната бариера, поставена, заради извънредното положение" да се "превърне" в постоянна такава, за да не достигне нашият зелен парк до истинско извънредно положение

В момента тя се намира непосредствено до заден вход на БХ "Свети Мина" и целта й е да ограничи влизането в парка и да предотврати струпване на хора. Благодарни сме за това, че мислите за здравето на хората, НО нека продължим да го пазим и след извънредното положение, като запазим парка си ЗЕЛЕН.

Не е минал уикенд, в който някой да не се е смутил от "наглеци", които предпочитат да паркират непосредствено колите си до масите в зелените площи. Да, същите маси, които Община Бургас постави, за да е удобно на семействата ни. Много местни са провеждали не един и два скандала, но явно така решаваме само моментно проблема.

Моля, подкрепете тази петиция! Всеки има нужда от по-чист въздух и по-зелено местенце, където да изкара приятно със семейство и приятели!

С подписването си упълномощавам Николай Кючуков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.