Зов за помощ от Русия и Китай на българските граждани, да не станем като Италия и Испания.

Моля всички да подпишем тази петиция която е зов за помощ от Русия и Китай. Не желаем да стигнем като Италия и Испания за да ни помогнат. България е малка държава където здравеопазването не е на ниво да се справи със Короновируса. Българите сме бедни  и ни трябват както маски за всеки гражданин така и витамини  да подсилят имунната система. Не  мога да се примеря как ще оживеят българите със 250 лева пенсия или заплата от 700 лева, за къде да дадат парите си, да платят ток,вода, телевизия, да си купят плодаве и зеленчуци, да вземат месо ,да пият витамини като нормални хора до къде ще им стигнат парите им. Наистина имаме нужда от помощ сега от Русия и Китай защото след това колко ще останат живи след това ,как ще живеят ,че са загубили близките си и не са направили всичко  за да ги спасят. Не желая толкова жертви да дадем дадохме достатъчно. Моля ви от цялото си сърце подпишете тази петиция ,разспространете я нека станем милиони подписалия за да я изпратим и ни помогнат. Не я създавам за лични облаги ,за моето семейство , а за хората с ниски доходи които няма да могат да ожшвеят от короновируса. Не за мен а за бедните  и самотни българи нека да я направим и да успеем. Вярвам ,че Путин ще се отзове не зависимо ,че не е от управляващите-това е зов за помощ за бедните българи.Моля ви нека станем милион и помогнем. Бог да пази майка България и българите. Амин.

Чрез подписа ми упълномощавам Соколова Сийка да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.