Подкрепа за Мая Илиева!

Ние, Българските медицински специалисти желаем да изразим подкрепа на нашия лидер Мая Илиева. Мая Илиева в продължение на няколко месеца неуморно и всеотдайно ръководи нашата борба за по-добро заплащане, по-добри условия на труд на медицинските специалисти и цялостна промяна на Здравеопазването в България, за да могат Българските граждани да останат в България!

 Поради това Мая Илиева засегна интересите на хората, които не желаят промяна! Поради това Мая е подложена на заплахи и тормоз от страна на работодателя си. Ръководството на болница Токуда си позволи да  забрани на Мая да организира и участва в протест и стачка на територията на болница Токуда, поради това, че Токуда е частна болница. Според мен това е грубо нарушение на конституционните права на Мая Илиева и работещите в болница  Токуда колеги! 

Протестираме срещу подобно беззаконие! Подкрепяме Мая Илиева! 

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Krasimira Mehandziyska да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook