КК Чайка/Ален мак/Състояние на ул Петър Попов

Уважаеми съграждани,

До различни инстанции, от наши членове са изпратени серия от жалби, касаещи лошото състояние на пътя над ВСУ и по специално отсечката от спирка Ален мак до Бул Княз Борис 1 и надолу до Хотел Темида. Причината е  изпълнените строително монтажни работи като част от Проект №БГ16М1ОP002-1.005-0006"Подготовка за изпълнение на проект за развитие на инфраструктурата за отпадъчни води и агломерация на КК Златни пясъци и в часност подобект "Частично изграждане на канализационната мрежа в СО "Ален мак"Изпратените жалби са до Община Варна,Кметство Приморски Варна,Министерство на регионалното развитие,Областен управител,Регионална дирекция за национален строителен контрол.Получени са серия отговори,които на практика препращат случая до Община Варна и сочат като фактор,че срока за обекта  е 30.06.2020г.Ние като граждани живеещи в района и преминаващи през този ужасен път ежедневно ,сме свидетели на ниското качество на строителството а дълбоките дупки и неравности трошат колите ни. В писмо от ръководителя на обекта Инж Златка Танева беше посочен срок за отстраняване на нередностите 16.03.2019 г.Извършени бяха "някакви" козметични ремонти ,но пътя е в същото окаяно състояние.В същото време, нов етап на ремонтните работи (от Хотел Детелина нагоре по Ул Петър Попов вече започна. Настоящата петиция е с цел да изразим гражданското си мнение и настояваме държавните служби по вертикала да си свършат работата и пътя да бъде приведен в съответствие с изискванията.Също така напомняме че курортния сезон 2019 г е на прага и ужасното състояние на посочения път ще бъде негативен фактор за развитието на туризма в района.


Красимир Николов Ангелов-ФБ Гражданско движение за благоустрояване на КК Чайка/Ален мак Варна    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Красимир Николов Ангелов-ФБ Гражданско движение за благоустрояване на КК Чайка/Ален мак Варна да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...