Подписка за пускане на свобода кмета на Район „Младост” Десислава Иванчева и зам. кмета Биляна Петрова, за независимо разследване на ОПГ

На вниманието на г-жа Цецка Цачева, министър на правосъдието на Република България!  

Госпожо Цачева, долуподписалите се граждани настояваме да изпълните следните три наши искания в най-кратък срок:

1. Да призовете Специализираната прокуратура на РБ да си направи самоотвод заради бруталния арест на кмета на Район „Младост” г-жа Десислава Иванчева и нейната заместничка г-жа Биляна Петрова, извършен на 17 април, 2018 г., при който арест бяха категорично нарушени техните права в присъствието и по указанията на ръководителя на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Иван Гешев си позволи публично да вмени вина на Иванчева и Петрова преди съда да се е произнесъл. В момента двете жени са в ареста без абсолютно никакви доказателства по обвиненията в искане и вземане на подкуп, единствено с лъжесвидетелските показания на строителния предприемач и на един обвиняем в корупция и злоупотреби със служебното си положение бивш кмет на "Младост", издигнат от ГЕРБ!

2. Да настоявате публично за незабавното освобождаване с мярка "Подписка" от ареста на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, срещу които беше извършено ужасяващо нагло престъпление – набеждаване в искане и вземане на подкуп в особено големи размери! Не съществуват никакви доказателства за извършено престъпление г-жа Иванчева и г-жа Петрова, освен (лъже)свидетелски показания.

3. Да настоявате публично за започване на независимо разследване срещу организирана престъпна група, набедила Иванчева и Петрова в престъплене по искане и взимане на подкуп!

 

Деси.jpg

Повече информация на:

http://freethemayors.com/

и

https://www.facebook.com/DIvancheva/

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Петър Кърджилов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


ИлиПлатена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...