Ние сме против експулсирането на руски дипломати!

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ 

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  Уважаеми държавни ръководители! Българският народ става свидетел на най-колосалната и грозна измама в съвременния свят -  основани само на предположения  и неподплатените с никакви факти обвинения към Русия за участие в отравянето на бившия съветски и британски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Правителството на Великобритания буквално изви ръцете на държавите-членки на Европейския съюз да предприемат солидарни мерки за наказание на Русия, въпреки че вече почти цял месец НЕ дават никакви доказателства за участието на Русия в този вандалски акт. Ако погледнете коментарите на европейските народи в европейските сайтове, ще видите, че не само в България народът се съмнява в коректността и почтеността на британците по този случай. "Операция под фалшив флаг" е най-често срещаната фраза, но въпреки това европейските правителства покорно се прегърбиха в услуга на една държава, която даже вече на е  член на ЕС и сама по себе си е един от детонаторите на мира в света назад във времето и в най-новата история на човечеството. Подобна съпричастност и съучастие в предварително режисирано престъпление не е признак на солидарност, а на страх, на липса на национално достойнство, самочувствие и кураж да се опълчиш срещу акт, който цели разделението на свата и приближаването му към Трети мащабен военен конфликт. Не ставайте съучастници в това престъпление срещу справедливостта, мира и човечеството!   


Н. Георгиева, А. Станков    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Н. Георгиева, А. Станков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...