Подписка против настаняването на Центъра по Наркомании в близост до детски градини, училища и детски площадки в гр. София

Добре дошли, целта на петицията е да постигнем обща цел: Центъра по Наркомании да не нито в Банишора, нито в който и да било друг квартал в непосредствена близост до училища, детски градини и детски площадки. Наркомания не е избор, тя е болест и страшно бреме и страдания за близките на болния. Наличие на Центъра е важно за тяхното лечение, но не може да е до децата ни, не му е мястото до детските площадки и учебни заведения - защото площадктие се превръщат в места за сбирки на все още лекуващи се хора, които не винаги са адекватни и често се намират под наркотично въздействие на препаратите; училищата се превръщат в допълнителен терен за пласиране на дрога от заинтересованите лица, които винаги се навъртат покрай лекуващи се. Няма да треперим за децата си, които до скоро спокойно се разхождаха сами в квартала, няма да се страхуваме от посегателства върху собствеността ни и да събираме спринцовки от тревните площи. Има достатъчно индустриални зони и сгради в които да ги настанят без да нарушават спокойствето.

Мария Качарава 0895616445    Свържете се с автора на петицията

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.