За вода в село Карлиево, общ. Златица, обл. София

През последната година и половина от както е направен водопровода в село Карлиево във високите части на селото няма вода и налягане и вода липсва с цели денонощия, като максималният срок е 36 дни. Независимо от всички молби, жалби, разговори към отговорните институции /общ. Златица, кметство Карлиево и ВиК София обл./ ефект няма и разрешаване на проблем няма. Като се стига до там, че отговорните органи ни затварят телефона, когато се обадиш с молба за съдействие с водоснабдяването в селото. Нуждаем се от вашата подкрепа за да съберем повече гласове и подписи, така че да може отговорните институции да разберат, че немогат да се подиграват с свойте граждани и да бъде решен проблемат без да се чуват всякакви безумни обяснения.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.