За вода в село Карлиево, общ. Златица, обл. София

През последната година и половина от както е направен водопровода в село Карлиево във високите части на селото няма вода и налягане и вода липсва с цели денонощия, като максималният срок е 36 дни. Независимо от всички молби, жалби, разговори към отговорните институции /общ. Златица, кметство Карлиево и ВиК София обл./ ефект няма и разрешаване на проблем няма. Като се стига до там, че отговорните органи ни затварят телефона, когато се обадиш с молба за съдействие с водоснабдяването в селото. Нуждаем се от вашата подкрепа за да съберем повече гласове и подписи, така че да може отговорните институции да разберат, че немогат да се подиграват с свойте граждани и да бъде решен проблемат без да се чуват всякакви безумни обяснения.

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Иван Лазаров. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.