КОНТРОЛ и ПРЕМЕСТВАНЕ на депото за инертни материали изградено в близост до 160 ДГ - филиал 2

IMG_55801.jpegИзграденото депо в близост до сграда 2 на 160 ДГ създава ужасни условия за децата, за тяхното водене и вземане от градината. Всички живущи в квартала също са потърпевши от безумната дейност на това депо. Строителната фирма отказва да спазва нормалните правила за извършване на този тип дейност и сроковете, които са им поставени. Няма адекватна планировка на този ремонт и резултатът е хаотично разкопаване и затваряне на улици с месеци.

Всички ние настояваме:

• фирмата да спазва часовия диапазон зададен от общината на преминаване на тежкотоварни автомобили в часовете между 8 и 9 и 17 и 18
  • Фирмата да измива камионите при напускане на депото всеки път и да съблюдава за поддържане на нормална чистота в района
  • Фирмата да товари камионите си само и единствено в депото си и да не струпва материали извън него
  • Фирмата да възстановява дори и временно инфраструктурата, която се унищожава, за да имаме нормален път за стигане
  • да си почисти цялата улица Крайречна от натрупаната земна маса извън депото
  • да се изчисти улицата от калта изнесена от камионите заради тяхното неизмиване с месеци

Всички ние настояваме в най-кратки срокове:

• да се намери адекватно място за това депо и то да бъде изместено
  • Да се възстанови унищожената инфраструктура

Преместването на депото е част от предизборните обещания дадени от управляващите и е крайно време да държим и следим за тяхното изпълнение!

Ако общината не вземе мерки за контрол на тази фирма и нейната дейност в най-кратки срокове, то ние като граждани ще започнем да блокираме дейността на депото. Ако общината не вземе мерки дългосрочно да измести депото, то ние ще съблюдаваме институциите на абсолютно всички нива за извършване на проверки защо е разрешено на този терен и в близост до детско заведение да бъде изграден такъв обект!

Господа управляващи, това е абсурд и вие го подкрепяте ежедневно с вашето бездействие и прехвърляне на отговорност! Децата ни имат право да получат качествена среда за своето образование, а ние да получим една качествена реализация на проекта за канализация!

С подписването си упълномощавам Нели Иванова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.