Публичен дебат за бездомните животни

Приятели на бездомниците,елате и кажете мнението си-кой иска да има бездомни кучета по улиците на Перник,защо не се прави нищо за ограничаване на популацията,къде са отпусканите ежегодно средства,как новата управа смята да се справи с проблема,защо малкото хора които кастрираме и прибираме десетки кучета,които вършим работата на общината безвъзмездно се оказахме врагове.Въпросната наредба-забрана да се хранят бездомните до какво ще доведе,и още и още и още въпроси.
Нашето предложение е да се организират редовно безплатни кастрационни кампании,за което проведохме разговор със зам. кметове,който не доведе до нищо.Нашата идея е да се кастрират приоритетно женските кучета,за да се намали броят на бездомните.
Ясно е,че досегашната работа на общината е неефективна и градът се пълни ежедневно с нови кучета.При тази скорост на размножаване малката група доброволци няма как да се справи-прибираме и кастрираме 10,раждат се 100.Тази среща е последната ни надежда да постигнем разбирателство с общинската управа,да намерим начин да работим заедно за града.
To all my friends.Please share this.This a public debate for the destiny of the homeless animals in my city.The municipality forbids us to feed them.We are pushing for mass castrations,humane treatment,lawful work.We are asking for your support.Share,please.