Петиция в подкрепа на педагогическия състав на ДГ №107 “Бон-бон", гр. София,

Във връзка с инцидента „4-годишно момиченце с рана в областта на седалището“ станал на 16.06.2022г. в ДГ № 107 „Бон-Бон“ гр. София

Изразяваме съпричастност към родителите на детето и не отричаме факта, че детето е пострадало. Следва да бъдат взети съотметните мерки, така че достъпа на децата до дървото да бъде ограничен и/или обезопасен.

С настоящата петиция ВЪЗРАЗЯВАМЕ срещу опита да се зачертае с лека ръка професионализмът, отдадеността и репутацията на педагогическия състав, градени с години.

Уволнения и заявления за напускане от персонала са излишни и не биха довели до нищо добро за децата в детската градина. Напротив, децата ще бъдат излишно стресирани при подмяна на персонала, с който те вече са свикнали и приели.

С подписа си изразявам ДОВЕРИЕТО си към персонала на ДГ № 107 „Бон-Бон“ гр. София и ПОДКРЕПЯМ педагогическия състав на ДГ № 107 „Бон-Бон“ гр. София.

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Юлия Модра да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )