ИДЕТЕ СИ, Г-ЖО ФАНДЪКОВА!

До Президента на Република България

До Народното събрание на Република България

До Омбудсмана на Република България

До кмета на столицата на Релублика България

 

Г-жо Фандъкова, опитайте се да проявите достойнство и да поемете отговорност за жертвите в столицата - резултат от Вашето управление! Убити и ранени граждани, унищожени дървета и зелени площи, избити животни!

От некомпетентното ръководство на Столична община страдат не само столичани, а всички граждани, защото Вие продължавате да налагате лошите си практики в цялата страна.

Последната трагедия, разиграла се на булевард "Цариградско шосе" отне живота на млада жена и рани 11 души. Малката Елена все още е в критично състояние и се бори за живота си (" Нощта беше много тежка за детето и ... все още има опасност за живота. Само тази нощ бяха прелети над литър и половина кръв и кръвни продукти" - д-р Карафезов, медицински директор УМБАЛ "Св.Ана", 12 юли 2013 г.,http://tv7.bg/dobro-utro/news/9784187.html)

Това не е първият трагичен случай. Във всеки следващ момент трагедията от "Цариградско шосе" може да се повтори при техническа повреда(спукване на предна гума например), при трезвен шофьор и позволена скорост от 80км/час, защото автобусните спирки в столицата са недомислени по отношение безопасността на чакащите хора.

НЕ СЕ СПОТАЙВАЙТЕ, Г-ЖО КМЕТ!

ИДЕТЕ СИ!

Н Е З А Б А В Н О!